Fokhagymatörő

Termékcsoport leírás

Fokhagymatörő
Vásároljon a fokhagymanyomó, fokhagymaprés kínálatunkból! Ez a szerkezet a fokhagyma törésére szolgáló konyhai segédeszköz. Készülhet rozsdamentes acélból, alumínium öntvényből, fából vagy spiáterből. Alakja általában egy kétkarú fogóra hasonlít melynek egyik végén egy kilyuggatott kosárszerűség helyezkedik el, míg a másikon egy présfej, ami beleillik a kosárba.

Termék lista

Fokhagymanyomó kivehető betéttel 16 cm
Cikkszám:PL968432-AMB

A fokhagymatörő anyaga spiáter váz, más néven zamak. A kivehető törőkosárbetét anyaga rozsdamentes acél. Fokhagyma törésére kialakított konyhai segédeszköz.

3.850 Ft
(0 értékelés)
Fokhagymatörő - fokhagymanyomó
Cikkszám:KP-32/28-BL

A fokhagymatörő, fokhagymanyomó, fokhagymaprés a fokhagyma törésére való eszköz. Spiáterből készült fémszerkezet, amellyel fokhagymát tudunk péppé nyomni.

3.450 Ft
(0 értékelés)
Fokhagymatörő fokhagymanyomó
Cikkszám:CZ344477-BNQ

Vásároljon a fokhagymatörő, a fokhagymanyomó, a fokhagymaprés kínálatunkból. Fémből készült szerkezet, amellyel a fokhagymagerezdet lehet finom péppé törni.

2.990 Ft
(0 értékelés)
Íves fokhagymatörő
Cikkszám:HU648765

Az íves fokhagymaprés, fokhagymatörő, fokhagymanyomó elengedhetetlen tartozéka a konyháknak. A fokhagyma törésére szolgáló egyszerű konyhai segédeszköz.

1.990 Ft
(0 értékelés)
Rozsdamentes fokhagymatörő kivehető kosárral
Cikkszám:PL968265-AMB

A fokhagymatörő kivehető kosárral anyaga rozsdamentes nemesacél szilikonnal a markolaton. Elengedhetetlen tartozéka a konyhának, célszerűsége vitathatatlan.

3.850 Ft
(0 értékelés)
1 - 5 / 5 termék

Termékcsoportok

Termék szűrő

  • Raktárkészlet szűrő
  • Termék típus
  • Ár (bruttó)
    •  -  Ft
  • Gyártó
  • Kerámiabevonatós