Merőkanál - Kiszedő kanál

Termékcsoport leírás

Merőkanál - Kiszedő kanál
Vásároljon a merőkanál hosszú nyelű öblös eszköz leves vagy egyéb folyadék nagy edényből való kimeréséhez. Alakja egy félbevágott üreges gömb. A kiszedő kanállal hosszú nyelű öblös vagy lapos kanál, ami a szilárd megfőtt vagy megsült ételek az edényből való kiszedésére szolgál. Anyagát tekintve lehet rozsdamentes, zománcozott és műanyag is. Az egyik legtöbbet használt konyhai kiegészítő főzéskor. Általában mosogatógépbe mosogatható.

Termék lista

Fagylaltadagoló kanál N
Cikkszám:HU011761

Fagylaltadagoló kanál, fagyis kanál jégkrém felvételére. Fémből készített eszköz, ami a képlékeny még nem szilárd halmazállapotú folyadék felvételére szolgál.

1.850 Ft
(0 értékelés)
Merőkanál tálalóbográcshoz és mártásokhoz
Cikkszám:PL838865

Vásároljon a merőkanál tálalóbográcshoz és mártásokhoz kínálatunkból! Ez az egyik legtöbbet használt konyhai kiegészítő a főzés, a sütés és tálalás közben.

1.450 Ft
(0 értékelés)
Öblös kiszedő szűrőkanál
Cikkszám:KP-34/12-CH/S

Egy öblös kiszedő szűrőkanál elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, a célszerűsége pedig vitathatatlan. Az anyaga szilikon és műanyag keverék.

1.650 Ft
(0 értékelés)
Rozsdamentes szószos kanál 100 ml-es
Cikkszám:PL967770-AMB

A rozsdamentes szószos kanál hosszú nyelű öblös, csőrös merőkanál a mártások kimeréséhez, adagolásához. A krémek, a puncsok nélkülözhetetlen tálaló eszköze.

1.990 Ft
(0 értékelés)
Szűrő és kiszedő kanál
Cikkszám:KP-966/513-AMB

A szűrő és kiszedő kanál az a konyhai segédeszköz amivel bármit eltávolíthatunk a fövő ételből legyen az úszkáló fokhagyma gerezd, petrezselyem zöld, megfőtt zöldség vagy hús.

1.850 Ft
(0 értékelés)
Zománcozott merőkanál 6 cm
Cikkszám:HU704767-BB

A zománcozott merőkanál fémből készített folyadékmerítő eszköz, melyet a folyadék felvételére szolgáló homorú rész és az ennek tartására való nyél alkot.

2.250 Ft
(0 értékelés)
1 - 6 / 6 termék

Termékcsoportok

Árengedményes termékek

Termék szűrő

  • Raktárkészlet szűrő
  • Termék típus
  • Ár (bruttó)
    •  -  Ft
  • Gyártó
  • Kerámiabevonatós