Rózsafánk sütővas

A rózsafánk sütővas ismertetője

Rózsafánk sütővas

A rózsafánk sütővas egy igazi fánkkülönlegesség elkészítésére hívatott sütőeszköz. Csak a rózsafánk sütővas segítségével készíthető el ennek a típusú fánk különlegességnek az alakja. Kevesen ismerik, és még kevesebben készítik ezt az alakjában egyedi finomságot. Ennek talán az-az oka, hogy azt gondolják bonyolult elkészíteni pedig ez nem igaz. A csörögefánk, más néven a forgácsfánk rózsaszirom alakra sütésére szolgál. A rózsafánk sütőnek az anyaga lehet vaslemez, rozsdamentes nemesacél vagy élelmiszeripari alumínium öntvény. A markolata készülhet fából vagy műanyagból. Célszerű, időálló, könnyen tisztítható.

A rózsafánk sütővas változatai

Nagy rózsafánk sütőforma
Cikkszám:HU112737

A nagy rózsafánk sütőforma, virágfánk sütőforma, boldogi nagyrózsa sütővas anyaga edzett acél, fa markolattal. A segítségével készíthető el a nagy-rózsafánk.

6.990 Ft
(0 értékelés)
Rózsafánk sütőforma 3 cserélhető sütőfejjel
Cikkszám:CZ953490

A Rózsafánk sütőforma 3 cserélhető sütőfejjel a boldogi nagy-rózsa, virágfánk sütőformája. A segítségével készítsünk fánkot máshogyan, mint ahogy eddig szoktunk!

7.850 Ft
(0 értékelés)
Rozsdamentes rózsafánk sütő
Cikkszám:CN15357

A Rozsdamentes rózsafánk sütő a csörögefánk, forgácsfánk virág alakra sütésére szolgál. Segítségével készíthető el a rózsasziromra hasonlító különlegesség.

2.750 Ft
(0 értékelés)
1 - 3 / 3 termék

Termékcsoportok