Konyhai mérleg

Termékcsoport leírás

Konyhai mérleg

A konyhai mérleg az egyik legfontosabb és nélkülözhetetlen mérőeszköz a háztartásban. Ez, az eszköz lehet mechanikus vagy elektronikus érzékelőkkel, digitális kijelzővel felszerelt. Digitálisan többféleképpen lehet súlyt mérni. A legelterjedtebb a nyúlásmérő bélyegekkel történő mérés. Itt a teher olyan alkalmasan kialakított rugókra támaszkodik, melyeknek alakváltozását a nyúlásmérő bélyegek mérik. A nyúlásmérő bélyeg fém alkatrészre ragasztható elektromos ellenállás, melynek értéke a megnyúlásával közel arányosan változik. Ezt az ellenállás változást méri a mérőeszköz és megfelelően kalibrálva a tömeg dimenzióban jelzi ki.

Termék lista

Digitális konyhai mérleg 5 kg-ig
Cikkszám:HU002752-KE-2

A Digitális konyhai mérleg 5 kg-ig elektronikus érzékelőkkel felszerelt LCD kijelzős mérőeszköz. Anyaga műanyag ház, fém mérlegszerkezet és digitális előlap.

3.990 Ft
(0 értékelés)
Digitális konyhai mérleg 5 kg-os
Cikkszám:PL459349-DAJ

A Digitális konyhai mérleg 5 kg-ig anyaga műanyag ház, fém mérlegszerkezet és digitális előlap. Elektronikus érzékelőkkel felszerelt LCD kijelzős mérőeszköz.

6.850 Ft
(0 értékelés)
Digitális konyhai mérleg F 5 kg-ig
Cikkszám:PL801234-AMB-F

A Digitális konyhai mérleg F 5 kg-ig rugókra támaszkodik melyeknek alakváltozását a nyúlásmérő bélyegek mérik. Elektromos érzékelőkkel felszerelt mérőeszköz.

5.450 Ft
(0 értékelés)
Digitális konyhai mérleg P 5 kg-ig
Cikkszám:PL519962-AMB-P

A Digitális konyhai mérleg P 5 kg-ig elektromos érzékelőkkel felszerelt LCD kijelzős mérőeszköz. Anyaga műanyag ház, fém mérlegszerkezet és digitális előlap.

5.450 Ft
(2 értékelés)
1 - 4 / 4 termék

Termékcsoportok

Árengedményes termékek

Termék szűrő

  • Raktárkészlet szűrő
  • Termék típus
  • Ár (bruttó)
    •  -  Ft
  • Gyártó
  • Kerámiabevonatós