- Főoldal
- Termékcsoportok
- Hámozók - Szeletelők
- Univerzális hámozó és zöldség díszitő S
Univerzális hámozó és zöldség díszitő S
Leírás
Az univerzális hámozó és zöldség díszítő S csak egy oldalsó vágó-díszítő pengével rendelkezik, amely a hámozó ágasának a bal oldalán helyezkedik el. Az anyaga szilikon alapú kemény műanyag markolat, munkapad és billenő fejes acél recés penge. A hámozó egy új generációs pengével rendelkezik. Nem ütközve vág, hanem csúsztatva, és mindkét irányba. Ezáltal használati ideje háztartási szinten akár 5 év is lehet. A cápafogaknak köszönhetően gyorsan és vékonyan hámozunk, ezért takarékos, nagyon kevés hasznos anyagot kell kidobnunk. Káposztát is nagyon egyszerűen szeletelhetünk, ha a szeletelőnket tolva-húzva mozgatjuk a félbevágott káposztán. Tudunk 4 cm-nél nem szélesebb sajtot is vékonyra szeletelni. A vágó-díszítő pengével és a dekorációs kiszúró segítségével különböző csodákat varázsolhatunk családunk asztalára. A vágónkat összeillesztve a tartójával, ami egyben munkapad is, komplett zöldség gyalut kapunk, amely kiválóan alkalmas alma, burgonya, gomba, fehérrépa, hagyma, sárgarépa, paprika, retek, zeller, uborka és még számtalan zöldség, gyümölcs gyalulására.
FIGYELEM!
Az eredeti termék tartóján a "Prinzessin der Küche Made in EU" felirat, a műanyag munkapadból kiemelkedő betűkből olvasható ki. A konyha Hercegnőjének jelenlegi színe narancssárga.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 12 cm a markolat vége, és vágópenge rögzítő oszlop vége közötti távolság
- szélesség: - minimum 4,5 cm; maximum 8 cm a vágópenge rögzítő oszlopok közötti távolság
- munka felület hosszúsága: 4,5 cm a acél vágópenge
- munkapad hossza: 18,5 cm
- tömeg: 0,055 kg
Zöldségleves
Hozzávalók (4-6 személyre):
40 dkg sárgarépa
20 dkg fehérrépa
20 dkg karalábé
15 dkg zeller
15 dkg zöldborsó
10 dkg vöröshagyma
- csontleves
- zsír
- liszt
- petrezselyem
- fekete-bors
- só
A zöldségféléket vádjuk 2-3 milliméter vastag hasábokra, a hagymát és a petrezselymet pedig egészen apróra. A zöldséget, valamint a hagyma és a petrezselyem nagyobb részét kevés zsíron pirítsuk, pároljuk félig puhára, majd öntsük fel 1,5-2 liter csontlevessel. (Csontleves híján használjunk – leveskockával (tyúk, marha) feljavított - vizet.) Sózzuk, borsozzuk, és lassú tűzön főzzük, amíg a zöldség megpuhul; az utolsó néhány percre tegyük bele a zöldborsót is. A félretett hagymával és petrezselyemmel készítsünk világos rántást és azzal sűrítsük be a levest.
Paraméterek
Hámozó - Szeletelő | |
A termék anyag összetétele: | Acélpenge és bakelit |
Bal és Jobbkezses: | Nem |
Balkezes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen, de nem ajánlott! |
Szín: | Narancssárga |