- Főoldal
- Termékcsoportok
- Kések - Vágóeszközök
- Késélező - ollóélező N
Késélező - ollóélező N
Késélező - ollóélező N
késfenő, ollófenő, profi késélező, kombinált késélező
Ár:
2.650 Ft
Cikkszám:
5340-WSM
Gyártó:
Súly:
30 g
Szélesség:
2 cm
Hosszúság:
14 cm
Magasság:
6 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a Késélező - ollóélező N kínálatunkból! Jó minőségű és megbízható. Anyaga szilikonhatású kemény bakelit-markolat és magas minőségű vídia-acél.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 14 cm
- szélesség: 2 cm
- magasság: 5 cm; élezőnél: 6 cm
- tömeg: 0,030 kg
Hagymás rostélyos tepsis steak burgonyával és salátával
Hozzávalók:
4 szelet marharostélyos (ujjnyi vastag szelet)
4 közepes fej hagyma
80 dkg burgonya (sütni való)
fél fej római saláta
libazsír
só, bors, steak-fűszerkeverék
liszt
málnaecet
olívaolaj
Elsődleges teendők:
A krumplit megpucoljuk, nagyobb hasábokra vágjuk, és öt percig előfőzzük.
A hagymákat fél kőre, vékonyan szeleteljük, majd egy zacskóba lisztet szórva, beledobáljuk őket. Felfújuk a zacskót és alaposan összerázzuk, hogy a liszt mindenhol bevonja a hagymaszeleteket. Ezután egy szitába öntjük az egészet, és a felesleges lisztet lerázzuk.
A hússzeleteket egy éles késsel, a rostokra merőlegesen, rombusz alakban bevagdossuk, de épp csak egy milliméter mélyen, szinte csak a kés saját súlyával végighúzva vágjuk át a rostjait. Ezután megszórjuk durvára tört borssal. A salátaleveleket megmossuk és megszárítjuk.
Elkészítése:
A burgonyahasábokat egy tepsibe dobjuk, bőségesen meglocsoljuk olívaolajjal, megszórjuk durva tengeri sóval és a fűszerkeverékkel. Összeforgatjuk, és a 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük 40 percre. Közben egy serpenyőben egy evőkanálnyi libazsírt forrósítunk, és beleszórjuk a lisztes hagymát. Közepesnél erősebb fokozaton, arany barnára sütjük. Egy papírtörlővel bélelt tálba kiszedjük, megsózzuk, szórunk rá egy kis borsot, és tálalásig melegen tartva, félretesszük. A serpenyőt kitörüljük, újabb adag libazsírt melegítünk benne, és a hússzeletek mindkét oldalát kb. két-három percig sütjük (médium). Megsózzuk (előtte ne sózzuk!). Tálalásig félretesszük egy deszkára pihenni, letakarjuk egy darab alufóliával, hogy melegen tartsuk. Ezután a salátát felcsíkozzuk, egy keverőtálba tesszük, megspricceljük egy kis málnaecettel, sózzuk, és meglocsoljuk extra szűz olívaolajjal. Összekeverjük és tálaljuk.
Ötletek a tálalásra:
Tálaláskor a húsra halmozzuk a ropogós sült hagymát, mellé a salátát és a fűszeres burgonyát. „Steakburgonya” helyett, adhatunk mellé krumplipürét is, vagy tálalhatjuk csak a salátával.
A húst lehetőleg ne süssük át, hagyjuk médiumra (közepesen átsütve). Sütés után, mindig pihentessük legalább öt percig. Egy alufóliával takarjuk le, hogy ne hűljön ki teljesen. (A hús íze legjobban akkor érvényesül, ha langyosnál egy kicsit melegebb.) A salátát közvetlenül a tálalás előtt készítsük el.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 14 cm
- szélesség: 2 cm
- magasság: 5 cm; élezőnél: 6 cm
- tömeg: 0,030 kg
Hagymás rostélyos tepsis steak burgonyával és salátával
Hozzávalók:
4 szelet marharostélyos (ujjnyi vastag szelet)
4 közepes fej hagyma
80 dkg burgonya (sütni való)
fél fej római saláta
libazsír
só, bors, steak-fűszerkeverék
liszt
málnaecet
olívaolaj
Elsődleges teendők:
A krumplit megpucoljuk, nagyobb hasábokra vágjuk, és öt percig előfőzzük.
A hagymákat fél kőre, vékonyan szeleteljük, majd egy zacskóba lisztet szórva, beledobáljuk őket. Felfújuk a zacskót és alaposan összerázzuk, hogy a liszt mindenhol bevonja a hagymaszeleteket. Ezután egy szitába öntjük az egészet, és a felesleges lisztet lerázzuk.
A hússzeleteket egy éles késsel, a rostokra merőlegesen, rombusz alakban bevagdossuk, de épp csak egy milliméter mélyen, szinte csak a kés saját súlyával végighúzva vágjuk át a rostjait. Ezután megszórjuk durvára tört borssal. A salátaleveleket megmossuk és megszárítjuk.
Elkészítése:
A burgonyahasábokat egy tepsibe dobjuk, bőségesen meglocsoljuk olívaolajjal, megszórjuk durva tengeri sóval és a fűszerkeverékkel. Összeforgatjuk, és a 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük 40 percre. Közben egy serpenyőben egy evőkanálnyi libazsírt forrósítunk, és beleszórjuk a lisztes hagymát. Közepesnél erősebb fokozaton, arany barnára sütjük. Egy papírtörlővel bélelt tálba kiszedjük, megsózzuk, szórunk rá egy kis borsot, és tálalásig melegen tartva, félretesszük. A serpenyőt kitörüljük, újabb adag libazsírt melegítünk benne, és a hússzeletek mindkét oldalát kb. két-három percig sütjük (médium). Megsózzuk (előtte ne sózzuk!). Tálalásig félretesszük egy deszkára pihenni, letakarjuk egy darab alufóliával, hogy melegen tartsuk. Ezután a salátát felcsíkozzuk, egy keverőtálba tesszük, megspricceljük egy kis málnaecettel, sózzuk, és meglocsoljuk extra szűz olívaolajjal. Összekeverjük és tálaljuk.
Ötletek a tálalásra:
Tálaláskor a húsra halmozzuk a ropogós sült hagymát, mellé a salátát és a fűszeres burgonyát. „Steakburgonya” helyett, adhatunk mellé krumplipürét is, vagy tálalhatjuk csak a salátával.
A húst lehetőleg ne süssük át, hagyjuk médiumra (közepesen átsütve). Sütés után, mindig pihentessük legalább öt percig. Egy alufóliával takarjuk le, hogy ne hűljön ki teljesen. (A hús íze legjobban akkor érvényesül, ha langyosnál egy kicsit melegebb.) A salátát közvetlenül a tálalás előtt készítsük el.
Paraméterek
Konyhai segédeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Kemény bakelit |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*