Késélező és Ollóélező WSM

Kések és ollók élezésére használható vídiakéses műanyagházas élező szerszám.
Kések és ollók élezésére használható vídiakéses műanyagházas élező szerszám.
Késélező és Ollóélező WSM
Késélező és Ollóélező WSM
Késélező és Ollóélező WSM
Késélező és Ollóélező WSM
Késélező és Ollóélező WSM
profi késélező, kombinált késélező
Ár:
1.990 Ft
Cikkszám:
5340-WSM-2
Gyártói cikkszám:
16991
Vonalkód:
8590804050469
Súly:
4.50 dkg
Szélesség:
2 cm
Hosszúság:
14 cm
Magasság:
7.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:

Termékváltozatok:

Szín:

A Késélező és Ollóélező WSM tökéletes mind a kések, mind az ollók élezésére. V-alakú élező nyílásaiban vídia kések vannak elhelyezve, melyek minden típusú acélpengét megéleznek. Mindössze három, négy húzás elegendő ahhoz, hogy az ollót vagy a kést megélezzék. Anyaga szilikonhatású kemény bakelit-markolat és magas minőségű vídia-acél.

Részletes méretleírás:
- hosszúság: 14 cm
- szélesség: 2 cm
- magasság markolatnál: 5 cm; - élezőnél: 7,50 cm
- tömeg: 0,045 kg

Sült aranymakréla (doráda) berlini burgonyasalátával

Hozzávalók kettő adaghoz:

Sült hal:
 600 g hal (2 db aranymakréla)
 1 teáskanál só
 1 kávéskanál bors
 2 szál rozmaring
 1 db citrom
 2 dl olívaolaj olaj (a sütéshez)

Burgonyasaláta:
 1 kg burgonya
 1 evőkanál só
 1 teáskanál őrölt fűszerkömény
 2 közepes újhagyma
 1 közepes alma (meghámozva, felkockázva)
 1 dl kovászos uborka lé (vagy csemege)
 3 evőkanál olívaolaj
 1 teáskanál mustár
 2 teáskanál cukor
 2 evőkanál almaecet
 1 evőkanál tökmagolaj (tálaláshoz, elhagyható)

Elkészítése:
A burgonyasaláta: - A burgonyát a sóval és a köménnyel puhára főzzük. Hagyjuk egy kicsit kihűlni, majd hámozzuk meg, és szeleteljük fel. Keverjük össze a többi hozzávalóval.

Sült hal: - A halat irdaljuk be 1-2 cm mélyen. Sóval, rozmaringgal és borssal dörzsöljük be alaposan. Fontos, hogy a hal szoba-hőmérsékletű legyen, amikor sütjük. Felhevítjük az olajt egy serpenyőben, és mind a két oldalát 3-4 perc alatt arany barnára sütjük. Ez a halfajta jól bírja a sütést, és nem esik szét.
Tálaláskor tehetünk tökmagolajat a burgonyára, citromot pedig a halra.

Konyhai segédeszköz
A termék anyag összetétele:Szilikonalapú műanyag
Két késes:Igen
Mosogatógéppel mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek