- Főoldal
- Termékcsoportok
- Hámozók - Szeletelők
- Zöldséghámozó szeletelő és díszítő S
Zöldséghámozó szeletelő és díszítő S
Zöldséghámozó szeletelő és díszítő S
a konyha hercegnője, zöldség gyümölcshámozó, sárga hámozó, lengővillás hámozó
Ár:
2.990 Ft
Cikkszám:
HU112829
Vonalkód:
5999559112829
Gyártó:
Súly:
0.06 kg
Szélesség:
8 cm
Hosszúság:
18.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
A Zöldséghámozó szeletelő és díszítő S anyaga szilikon alapú kemény műanyag markolat, munkapad és billenő fejes acél recés penge. A hámozó egy új generációs pengével működik. Nem ütközve vág hanem csúsztatva, ezáltal használati ideje háztartási szinten akár 5 év is lehet. A cápafogaknak köszönhetően gyorsan és vékonyan hámozunk, ezért takarékos, nagyon minimális hasznos anyagot kell kidobnunk. Káposztát is nagyon egyszerűen szeletelhetünk, ha a szeletelőnket tolva-húzva mozgatjuk a félbevágott káposztán.Tudunk 4 cm-nél nem szélesebb sajtot is vékonyra szeletelni. A dekorálószemek és a dekorációs kiszúró segítségével különböző csodákat varázsolhatunk családunk asztalára. A vágónkat összeillesztve a tartójával komplett zöldség gyalut kapunk, amely kiválóan alkalmas alma, burgonya, gomba, fehérrépa, hagyma, sárgarépa, paprika, retek, zeller, uborka és még számtalan zöldség, gyümölcs szeletelésére.
FIGYELEM!
Az eredeti termék tartóján a "Prinzessin der Küche Made in EU" felirat, a műanyag munkapadból kiemelkedő betűkből olvasható ki. A konyha Hercegnőjének jelenlegi színe narancssárga.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 12 cm a markolat vége, és vágópenge rögzítő oszlop vége közötti távolság
- szélesség: - minimum 4,5 cm; maximum 8 cm a vágópenge rögzítő oszlopok közötti távolság
- munka felület hosszúsága: 4,5 cm a acél vágópenge
- munkapad hossza: 18,5 cm
- tömeg: 0,055 kg
Kacsahúsleves
Hozzávalók:
2-3 nagyobb (nem túl zsíros) kacsa far‑hát
1 fél zeller
2 közepes vöröshagyma
egy kisebb karalábé
4-6 szál petrezselyemgyökér
6-8 közepes sárgarépa
4 gerezd fokhagyma
egy egész zöldpaprika
kettő paradicsom (elhagyható)
10-15 szem apró (a diónál picit nagyobb nem szétfövő) krumpli
1,5 csokor petrezselyemzöld
zeller zöld, esetleg karalábélevél
15-20 szem egész fekete bors
só, ízlés szerint
(Levesbetét: tetszés szerint cérnametélt, csigatészta, máj- vagy húsgombóc)
Elkészítése:
A kacsa far‑hátakat az edény aljára helyezzük 2-3 darabban, majd jöhet rá a nagyobb darabra vágott zöldség a tetejére tesszük a zöld fűszerekből kötött csomagot, mehet bele a bors, só. Felöntjük hideg vízzel, felforraljuk, és lassú tűzön gyöngyözve főzzük, amíg a hús egészen puha lesz. (Forrástól számított kb. 45-50 perc.) Közben el lehet elkészíteni a levesbetétet.
Megjegyzés:
Az ízesítésre használt zöldséget ne darabolyuk, hogy könnyen kivehessük a már kész levesből (hagyma, fokhagyma).
Spárgafőzelék recept
Hozzávalók:
40-50 dkg spárga
5-6 dkg vaj
ízlés szerint só, cukor, citromlé
1 teáskanál őrölt pirospaprika
2 dl tejföl
2-3 púpos evőkanál liszt
Elkészítése:
A spárgát tisztítsuk meg, vágjuk fel kisebb darabokra és vajon pároljuk meg. Szórjuk rá az őrölt pirospaprikát, majd engedjük fel kb. 2-3 dl vízzel. Ízesítsük sóval, cukorral, néhány csepp citromlével és alacsony hőmérsékleten forraljuk fel. A tejfölt keverjük össze 2-3 evőkanál liszttel, majd 1-2 dl vízzel keverjük csomómentesre és ezzel sűrítsük be a főzeléket. Lassú tűzön, hagyjuk, hogy összefőjön.
FIGYELEM!
Az eredeti termék tartóján a "Prinzessin der Küche Made in EU" felirat, a műanyag munkapadból kiemelkedő betűkből olvasható ki. A konyha Hercegnőjének jelenlegi színe narancssárga.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 12 cm a markolat vége, és vágópenge rögzítő oszlop vége közötti távolság
- szélesség: - minimum 4,5 cm; maximum 8 cm a vágópenge rögzítő oszlopok közötti távolság
- munka felület hosszúsága: 4,5 cm a acél vágópenge
- munkapad hossza: 18,5 cm
- tömeg: 0,055 kg
Kacsahúsleves
Hozzávalók:
2-3 nagyobb (nem túl zsíros) kacsa far‑hát
1 fél zeller
2 közepes vöröshagyma
egy kisebb karalábé
4-6 szál petrezselyemgyökér
6-8 közepes sárgarépa
4 gerezd fokhagyma
egy egész zöldpaprika
kettő paradicsom (elhagyható)
10-15 szem apró (a diónál picit nagyobb nem szétfövő) krumpli
1,5 csokor petrezselyemzöld
zeller zöld, esetleg karalábélevél
15-20 szem egész fekete bors
só, ízlés szerint
(Levesbetét: tetszés szerint cérnametélt, csigatészta, máj- vagy húsgombóc)
Elkészítése:
A kacsa far‑hátakat az edény aljára helyezzük 2-3 darabban, majd jöhet rá a nagyobb darabra vágott zöldség a tetejére tesszük a zöld fűszerekből kötött csomagot, mehet bele a bors, só. Felöntjük hideg vízzel, felforraljuk, és lassú tűzön gyöngyözve főzzük, amíg a hús egészen puha lesz. (Forrástól számított kb. 45-50 perc.) Közben el lehet elkészíteni a levesbetétet.
Megjegyzés:
Az ízesítésre használt zöldséget ne darabolyuk, hogy könnyen kivehessük a már kész levesből (hagyma, fokhagyma).
Spárgafőzelék recept
Hozzávalók:
40-50 dkg spárga
5-6 dkg vaj
ízlés szerint só, cukor, citromlé
1 teáskanál őrölt pirospaprika
2 dl tejföl
2-3 púpos evőkanál liszt
Elkészítése:
A spárgát tisztítsuk meg, vágjuk fel kisebb darabokra és vajon pároljuk meg. Szórjuk rá az őrölt pirospaprikát, majd engedjük fel kb. 2-3 dl vízzel. Ízesítsük sóval, cukorral, néhány csepp citromlével és alacsony hőmérsékleten forraljuk fel. A tejfölt keverjük össze 2-3 evőkanál liszttel, majd 1-2 dl vízzel keverjük csomómentesre és ezzel sűrítsük be a főzeléket. Lassú tűzön, hagyjuk, hogy összefőjön.
Paraméterek
Hámozó - Szeletelő | |
A termék anyag összetétele: | Acélpenge és bakelit |
Bal és Jobbkezses: | Nem |
Balkezes: | Igen |
Egy késes: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen, de nem ajánlott! |
Szín: | Sárga |
Értékelések (1)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*