Fűszernövény vágó olló

A fűszernövény vágó olló ismertetője

Fűszernövény vágó olló

A fűszernövény vágó olló, vagy fűszerdaraboló olló segítségével a zöldfűszerek aprítása, darabolása leegyszerűsödik. Használható a petrezselyem, bazsalikom, zsálya, menta, citromfű, kapor, koriander, metélőhagyma, tárkony, zsázsa és egyéb zöld fűszerek vágására. A fűszernövény vágó ollók legnagyobb része 3 vagy 5 darab dupla rozsdamentes acél pengével rendelkeznek. Az olló éles pengéi nem roncsolják a növényi rostokat vágás közben így épek maradnak. Általában könnyen szétszedhető, tisztán tartható. A sütés-főzésnél alapvető követelmény a higiénia, ezért nem túl okos dolog egy ollóval végezni minden munkát a konyhában. Ezért célszerű beszerezni úgy fűszernövényvágó, sima háztartási és csirkedaraboló ollót.

A fűszernövény vágó ollók ABC sorrendben

ÚJ
Kétkéses fűszernövény aprító olló lila
Cikkszám:PL802835-AMB

A kétkéses fűszernövény aprító olló lila ergonomikus fogantyúja csúszásmentes anyagból, a visszatoló rugó, amely megkönnyíti a vágást, krómacélból készült.

3.450 Ft
(0 értékelés)
ÚJ
Kétkéses fűszernövény aprító olló piros
Cikkszám:PL802828-AMB

A kétkéses fűszernövény aprító olló piros két egymástól egyenlő távolságra elhelyezkedő önélező pengével és egy szilikonalapú műanyag munkapaddal rendelkezik.

3.450 Ft
(0 értékelés)
1 - 2 / 2 termék

Termékcsoportok

Kiemelt termékek - Fűszernövény vágó olló