V-gyalu

Termékcsoport leírás

V-gyalu
A V-gyalu az egyik legfontosabb és nélkülözhetetlen eszköze a saláták készítésének. Elnevezését a vágókések és a cserélhető munkapadok V-betű alakjára hasonlító elrendezéséről kapta. A késinek ilyen alakba való elhelyezése növeli a hatékonyságát. A kerete készület fából, fémből, műanyagból az éle viszont acél. Saláták, gyümölcsök és zöldségek szeletelésére kiváló vágóeszköz. Szilikon hatású kemény műanyagból és egyedülálló rozsdamentes borotvaéles acélpengékből készült. Borotvaélesek a pengék, használata mégis 100 %-ig biztonságos.

Termék lista

V-gyalu zöldségszeletelő cserélhető munkapadokkal P
Cikkszám:DE249500P

Legyen mindig kéznél egy V-gyalu zöldségszeletelő mert használatával megkönnyíti a főzést és időt takarít meg! Saláták, gyümölcsök és zöldségek szeletelésére kialakított vágóeszköz.

6.990 Ft
(0 értékelés)
V-gyalu zöldségszeletelő cserélhető munkapadokkal S
Cikkszám:DE249500S

A V-gyalu zöldségszeletelő a saláták, gyümölcsök és zöldségek szeletelésére való. Legyen mindig kéznél, mert használatával megkönnyíti a főzést és időt takarít meg!

6.990 Ft
(0 értékelés)
V-gyalu zöldségszeletelő cserélhető munkapadokkal Z
Cikkszám:DE249500Z

A V-gyalu zöldségszeletelő nem hiányozhat a konyhából. Saláták, gyümölcsök és zöldségek szeletelésére való. Legyen mindig kéznél, mert használatával megkönnyíti a főzést és időt takarít meg!

6.990 Ft
(0 értékelés)
1 - 3 / 3 termék

Termékcsoportok

Árengedményes termékek

Termék szűrő

  • Raktárkészlet szűrő
  • Termék típus
  • Ár (bruttó)
    •  -  Ft
  • Gyártó
  • Kerámiabevonatós