V-gyalu

Termékcsoport leírás

V-gyalu
A V-gyalu az egyik legfontosabb és nélkülözhetetlen eszköze a saláták készítésének. Elnevezését a vágókések és a cserélhető munkapadok V-betű alakjára hasonlító elrendezéséről kapta. A késinek ilyen alakba való elhelyezése növeli a hatékonyságát. A kerete készület fából, fémből, műanyagból az éle viszont acél. Saláták, gyümölcsök és zöldségek szeletelésére kiváló vágóeszköz. Szilikon hatású kemény műanyagból és egyedülálló rozsdamentes borotvaéles acélpengékből készült. Borotvaélesek a pengék, használata mégis 100 %-ig biztonságos.

Termék lista

V-gyalu zöldségszeletelő cserélhető munkapadokkal P
Cikkszám:DE249500P

A V-gyalu zöldségszeletelő cserélhető munkapadokkal P. használatával időt takarít meg! Saláták, gyümölcsök és zöldségek szeletelésére kialakított vágóeszköz.

7.990 Ft
(0 értékelés)
V-gyalu zöldségszeletelő cserélhető munkapadokkal S
Cikkszám:DE249500S

A V-gyalu zöldségszeletelő cserélhető munkapadokkal S a saláták, gyümölcsök és zöldségek szeletelésére kialakított vágóeszköz. Használatával időt takarít meg!

7.990 Ft
(0 értékelés)
V-gyalu zöldségszeletelő cserélhető munkapadokkal Z
Cikkszám:DE249500-Z

A V-gyalu zöldségszeletelő cserélhető munkapadokkal Z nem hiányozhat a konyhából. Saláták, gyümölcsök és zöldségek szeletelésére való vágó-szeletelő eszköz.

9.990 Ft
(0 értékelés)
1 - 3 / 3 termék

Termékcsoportok