Gránit bevonatos tepsi

Termékcsoport leírás

Gránit bevonatos tepsi
Vásároljon a gránit bevonatos tepsi kínálatunkból! Hagyományos és jellegzetes sütőforma gránit bevonattal. Több feladatot ellátó és célt szolgáló hasznos konyhai sütőeszköz melyet a civilizált ételelkészítés során használunk. Nagy mélységben magas hőmérsékleten és nagy nyomáson keletkezet mélységi magmás kőzet bevonatával készül. Felfújtak, sültek, sütemények, töltött fasírtok, hús roládok, rakott ételek, stb. elkészítésére kiválóan alkalmas. Mikrohullámú sütő kivételével minden tűzhely sütőjében használható.

Termék lista

Gránitbevonatos tepsi 37x25 cm
Cikkszám:PL829818-DOM

Vásároljon a gránitbevonatos tepsi kínálatunkból! Több feladatot ellátó és célt szolgáló konyhai sütőeszköz melyet a civilizált ételelkészítés során használunk.

3.450 Ft
(0 értékelés)
Hordozható gránit bevonatos tepsi 42×29 cm
Cikkszám:PL830142-AMB

Szögletes sütőforma a hordozható gránit bevonatos tepsi kiegészítve egy rögzíthető szilikon-alapú fedővel. A fogantyú teszi alkalmassá a süteményszállításra.

6.990 Ft
(0 értékelés)
Indukciós tepsi aromafedővel gránit bevonattal 40×26×9 cm
Cikkszám:PL500342-AMB-L

A gránit bevonatos indukciós tepsi minden típusú tűzhelyen és sütőben jó hatásfokkal használható. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó külsővel rendelkezik.

22.650 Ft
(0 értékelés)
Sütőtepsi gránitbevonattal 36x23 cm
Cikkszám:PL830159-AMB

A sütőtepsi gránitbevonattal a nagy mélységben, magas hőmérsékleten és nagy nyomáson keletkezet mélységi magmás kőzet bevonatával készül.

3.450 Ft
(0 értékelés)
1 - 4 / 4 termék

Termékcsoportok

Termék szűrő

  • Raktárkészlet szűrő
  • Termék típus
  • Ár (bruttó)
    •  -  Ft
  • Gyártó
  • Kerámiabevonatós