Diócska sütőforma

Termékcsoport leírás

Diócska sütőforma
A diócska sütőforma egy félbevágott dióalakú fémforma. Dió formájú süteményeket formázhatunk a segítségével. Könnyen és egyszerűen használható cukrászkellék. Használata: Kenjük ki zsiradékkal (vajjal vagy margarinnal) a kis dió sütiformákat, majd gombóc alakú tésztákat szaggatnunk és azt belenyomjuk. Egy tepsibe rakjuk a tésztával megtöltött kis formákat és előmelegített sütőben arany barnára sütjük. A kisült dió sütiket kimárthatjuk olvasztott csokiban, megtölthetjük pudingos, vagy vajas krémmel, díszíthetjük gyümölccsel is, a siker garantált lesz.

Termék lista

Dió sütőforma 25 db-os
Cikkszám:HU100476

A Dió sütőforma 25 db-os az, amellyel dióalakú süteményeket formázhatunk. Egy csomagban 25 db forma van. Ezeknek az együttes ára 1650 Ft. Egy db sütő 66 Ft.

1.650 Ft
(0 értékelés)
Dió sütőforma nyeles PL
Cikkszám:PL477026

A Dió sütőforma nyeles PL hagyományos sütési kellék, ami a dió megformázására hivatott. A segítségével ostyaszerű ízletes sütemény kerülhet az asztalunkra.

11.990 Ft
(1 értékelés)
Kagyló alakú sütőforma 25 db -os
Cikkszám:HU100551

A Kagyló alakú sütőforma 25 db -os olyan sütőforma, amellyel kagyló alakú süteményeket formázhatunk. Anyaga élelmiszeripari ónozott lemez alakra préselve.

1.850 Ft
(0 értékelés)
1 - 3 / 3 termék

Termékcsoportok

Árengedményes termékek

Kiemelt termékek - Diócska sütőforma