Derelyevágó

A derelyevágó ismertetője

Derelyevágó
Vásároljon a derelyevágó kínálatunkból, minőségi választékban magyar és külföldi gyártóktól. Kincset ér a konyhákban, ha szeretjük a derelye minden változatát. A derelye tészta felvágására használható segédeszköz. E finomság elkészítéséhez igazán nincs szükség különleges hozzávalókra, különösebb szaktudást sem igényel. Némi kitartásra azért szükség lesz, hogy megfelelő állagúra gyúrjuk a derelyetésztát, de ha egyszer ráérzünk a fényes, ruganyos, nem tapadós tészta készítésének módjára, utána már gyerekjáték lesz elkészíteni.

A derelyevágók ABC sorrendben

Derelyekészítő forma, derelyevágó 15 cm átmérővel
Cikkszám:PL024352-DAJ

Vásároljon a Derelyekészítő forma, derelyevágó 15 cm átmérővel kínálatunkból! Kincset érő segédeszköz a konyhánkban, mert leegyszerűsíti a derelye készítését.

2.450 Ft
(0 értékelés)
Derelyevágó BQT
Cikkszám:CZ477784-BQT

Egy Derelyevágó BQT beszerzése a legjobb választás. Az anyaga: - króm-acél a tartó oszlop és a vágókorong, kemény műanyag a markolata. Mosogatógépbe rakható.

1.850 Ft
(0 értékelés)
Derelyevágó PL
Cikkszám:R001

A Derelyevágó PL a derelye tészta felvágására használt eszköz. Nem hiányozhat a konyhából. Ez egy hullámos forgatható acélkorong, ami nyélhez van rögzítve.

1.250 Ft
(0 értékelés)
Rozsdamentes derelyevágó Azora
Cikkszám:CZ101947

A Rozsdamentes derelyevágó Azora anyaga: - rozsdamentes acél a tartó oszlop, a vágókorong és a markolat. A derelye tészta felvágására használható segédeszköz.

1.450 Ft
(0 értékelés)
1 - 4 / 4 termék

Termékcsoportok