- Főoldal
- Termékcsoportok
- Evőeszközök
- Lyukas fakanál 30 cm
Lyukas fakanál 30 cm
Lyukas fakanál 30 cm
fúrt fakanál, lyukasztott fakanál, rántásos fakanál
Ár:
750 Ft
Cikkszám:
HU152405
Vonalkód:
5999559152405
Gyártó:
Súly:
2.50 dkg
Hosszúság:
30 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
14 napos elállási jog
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Lyukas fakanál 30 cm beszerzése a legjobb választás. Előnye a fémkanalakkal szemben az, hogy nem karcoljuk meg vele az edény alját. Kiváló feltételekkel használható a bevonatos edényekbe való keverésnél. Anyaga bükkfa.
Részletes méretleírás:
- átmérő fej: 5 cm; - szár: 1,1 cm
- fakanálfej vastagság: 5 mm
- hosszúság: 30 cm
- tömeg: 0,025 kg
Worcesterre szósz
Hozzávalók:
4 evőkanál liszt
zsír
só
5 dkg kurkuma gyökér
2 dkg őrölt fehér bors
2 dkg őrölt koriander
1 dkg őrölt szegfűbors
1 dkg mustárliszt
1 dkg őrölt köménymag
1 dkg pirospaprika
csipet cukor
1/2 citrom leve
Elkészítése:
A lisztből és a zsírból rántást készítünk. Vízzel felöntjük és megsózzuk (ha van csont lé, azzal öntsük fel.) Hozzáadjuk a maradék fűszereket, és 10 percig együtt forraljuk. Átszűrjük, citromlével ízesítjük, kevés cukrot teszünk bele.
Sűríthetjük, vagy ízesíthetjük paradicsompürével, szójával és sokféle más fűszerrel (pl. cukor, só, citrom, szegfűbors, szegfűszeg, babérlevél, chili, fokhagyma, szerecsendió, koriander, mogyoróhagyma, tamarind gyümölcs, rum, sherry). Attól függően, mihez tálaljuk. A legkülönbözőbb levesek, mártások ízesítésére, fűszerezésre, asztali fűszerként használatos. Ha nincs kurkumagyökerünk, gyömbérrel helyettesíthetjük. Nem ugyanaz, de sebaj. Fehér mustármagot használjunk, ha nincs mustármag lisztünk, a magokból bot mixerrel csináljunk lisztet. a bors, és a köménymag is jobb, ha frissen őröljük.
Részletes méretleírás:
- átmérő fej: 5 cm; - szár: 1,1 cm
- fakanálfej vastagság: 5 mm
- hosszúság: 30 cm
- tömeg: 0,025 kg
Worcesterre szósz
Hozzávalók:
4 evőkanál liszt
zsír
só
5 dkg kurkuma gyökér
2 dkg őrölt fehér bors
2 dkg őrölt koriander
1 dkg őrölt szegfűbors
1 dkg mustárliszt
1 dkg őrölt köménymag
1 dkg pirospaprika
csipet cukor
1/2 citrom leve
Elkészítése:
A lisztből és a zsírból rántást készítünk. Vízzel felöntjük és megsózzuk (ha van csont lé, azzal öntsük fel.) Hozzáadjuk a maradék fűszereket, és 10 percig együtt forraljuk. Átszűrjük, citromlével ízesítjük, kevés cukrot teszünk bele.
Sűríthetjük, vagy ízesíthetjük paradicsompürével, szójával és sokféle más fűszerrel (pl. cukor, só, citrom, szegfűbors, szegfűszeg, babérlevél, chili, fokhagyma, szerecsendió, koriander, mogyoróhagyma, tamarind gyümölcs, rum, sherry). Attól függően, mihez tálaljuk. A legkülönbözőbb levesek, mártások ízesítésére, fűszerezésre, asztali fűszerként használatos. Ha nincs kurkumagyökerünk, gyömbérrel helyettesíthetjük. Nem ugyanaz, de sebaj. Fehér mustármagot használjunk, ha nincs mustármag lisztünk, a magokból bot mixerrel csináljunk lisztet. a bors, és a köménymag is jobb, ha frissen őröljük.
Paraméterek
Fatermék | |
A termék anyag összetétele: | Bükkfa |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*