- Főoldal
- Termékcsoportok
- Gázégő - Gázzsámoly
- Lángelosztó, lángterelő-gázlemez 17 cm
Lángelosztó, lángterelő-gázlemez 17 cm
Lángelosztó, lángterelő-gázlemez 17 cm
gázalátét, lángelosztó-gázlemez
Ár:
650 Ft
Cikkszám:
HU647157
Gyártói cikkszám:
14509
Vonalkód:
5999563647157
Gyártó:
Súly:
11.50 dkg
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
14 napos elállási jog
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Lángelosztó, lángterelő-gázlemez 17 cm -es beszerzése a legjobb választás. Anyaga 1 mm-es vaslemez, méretre szabva, hidegen sajtolva. A gáztűzhelyek lángrózsáira helyezhető, a hőelosztás szabályozására, a kisebb méretű edények megtartására alkalmas segédeszköz.
Figyelem!
Nem szabad mosogatni mert akkor hamar megrozsdásodik, csökken az élettartama és nem esztétikus. Ha mégis el kell mosnunk akkor tegyük vissza a tűzhelyre, gyújtsuk meg a lángot és szárítsuk meg azonnal.
Részletes méretleírás:
- átmérő: 17 cm
- vastagság: 1 mm
- tömeg: 0,115 kg
Zöldborsó leves
Hozzávalók:
körülbelül fél kg zöldborsó (lehet friss, fagyasztott vagy konzerv)
2-3 db sárgarépa, só
nokedlihez: 2-3 tojás, liszt, só
rántáshoz: körülbelül 2 evőkanál liszt, pici olaj, piros paprika
Elkészítése:
A zöldborsót sós vízbe feltesszük főni, majd hozzáadjuk a karikára vagy kockákra vágott sárgarépát. Ha mindkettő megpuhult, akkor elkészítjük a rántást a lisztből kevés olajjal, ha megpirult, egy kevés piros paprikát adunk hozzá és besűrítjük vele a levest.
A tojásokból a liszttel, kevés sóval a szokásos módon nokedlit készítünk, és beleszaggatjuk a levesbe (aki akarja külön is kifőzheti enyhén sós vízben), és ha a nokedli puhára főtt, elkészült a leves.
Ha konzervből, üveges borsóból készítjük, akkor előbb a répát megfőzzük, beleszaggatjuk a nokedlit, majd csak utána a rántást és csak utólag adjuk hozzá a borsót, mivel már meg van főve azért, hogy ne főjön szét.
Figyelem!
Nem szabad mosogatni mert akkor hamar megrozsdásodik, csökken az élettartama és nem esztétikus. Ha mégis el kell mosnunk akkor tegyük vissza a tűzhelyre, gyújtsuk meg a lángot és szárítsuk meg azonnal.
Részletes méretleírás:
- átmérő: 17 cm
- vastagság: 1 mm
- tömeg: 0,115 kg
Zöldborsó leves
Hozzávalók:
körülbelül fél kg zöldborsó (lehet friss, fagyasztott vagy konzerv)
2-3 db sárgarépa, só
nokedlihez: 2-3 tojás, liszt, só
rántáshoz: körülbelül 2 evőkanál liszt, pici olaj, piros paprika
Elkészítése:
A zöldborsót sós vízbe feltesszük főni, majd hozzáadjuk a karikára vagy kockákra vágott sárgarépát. Ha mindkettő megpuhult, akkor elkészítjük a rántást a lisztből kevés olajjal, ha megpirult, egy kevés piros paprikát adunk hozzá és besűrítjük vele a levest.
A tojásokból a liszttel, kevés sóval a szokásos módon nokedlit készítünk, és beleszaggatjuk a levesbe (aki akarja külön is kifőzheti enyhén sós vízben), és ha a nokedli puhára főtt, elkészült a leves.
Ha konzervből, üveges borsóból készítjük, akkor előbb a répát megfőzzük, beleszaggatjuk a nokedlit, majd csak utána a rántást és csak utólag adjuk hozzá a borsót, mivel már meg van főve azért, hogy ne főjön szét.
Paraméterek
Konyhai segédeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Vaslemez |
Átmérő: | 17.00 cm |
Rozsdamentes: | Nem |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*