- Főoldal
- Termékcsoportok
- Gázégő - Gázzsámoly
- Lángelosztó, lángterelő-gázlemez 19 cm
Lángelosztó, lángterelő-gázlemez 19 cm
Lángelosztó, lángterelő-gázlemez 19 cm
gázalátét, lángelosztó-gázlemez
Ár:
750 Ft
Cikkszám:
HU206482
Gyártói cikkszám:
70009
Vonalkód:
5999541206482
Gyártó:
Súly:
13.50 dkg
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
14 napos elállási jog
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Lángelosztó, lángterelő-gázlemez 19 cm -es beszerzése a legjobb választás. Anyaga 1 mm-es vaslemez, méretre szabva, hidegen sajtolva. Gáztűzhelyek lángrózsáira helyezhető, és a hőelosztás szabályozására, a kisebb méretű edények megtartására alkalmas segédeszköz.
Figyelem!
Nem szabad mosogatni mert akkor hamar megrozsdásodik, csökken az élettartama és nem esztétikus. Ha mégis el kell mosnunk akkor tegyük vissza a tűzhelyre, gyújtsuk meg a lángot és szárítsuk meg azonnal.
Részletes méretleírás:
- átmérő: 19 cm
- vastagság: 1 mm
- tömeg: 0,135 kg
Tárkonyos bárányleves
Hozzávalók:
30 dkg báránycomb
10 dkg vöröshagyma
10 dkg sárgarépa
10 dkg zöldborsó
5 dkg gyökér
5 dkg zellergumó
5 dkg gomba
1 db fehér paprika
1 dl tejszín
1 db citrom
3 dkg liszt (+ 5 dkg a galuskához)
só, bors, tárkony, tárkonyecet
citromlé, ízlés szerint
1 db tojás
Elkészítése:
A bárányhúst és a zöldségeket 0,5-1 cm-es kockákra, a vöröshagymát finomra vágjuk. Kevés olajban a hagymát üvegesre pirítjuk, majd beletesszük a megmosott bárányhúst és a zöldségeket. Fűszerezzük ízlés szerint és öntsük fel vízzel, majd kevergetve pároljuk puhára. Mikor a hús már majdnem puha, akkor a liszttel készített tejszínes habarással behabarjuk és felforraljuk a levest. Levesbetétként a tojásból és az 5 dkg lisztből készített apró galuskát adhatjuk. Citromlével, tárkonyecettel ízesítjük, forrón tálaljuk citromszeletekkel díszítve.
Figyelem!
Nem szabad mosogatni mert akkor hamar megrozsdásodik, csökken az élettartama és nem esztétikus. Ha mégis el kell mosnunk akkor tegyük vissza a tűzhelyre, gyújtsuk meg a lángot és szárítsuk meg azonnal.
Részletes méretleírás:
- átmérő: 19 cm
- vastagság: 1 mm
- tömeg: 0,135 kg
Tárkonyos bárányleves
Hozzávalók:
30 dkg báránycomb
10 dkg vöröshagyma
10 dkg sárgarépa
10 dkg zöldborsó
5 dkg gyökér
5 dkg zellergumó
5 dkg gomba
1 db fehér paprika
1 dl tejszín
1 db citrom
3 dkg liszt (+ 5 dkg a galuskához)
só, bors, tárkony, tárkonyecet
citromlé, ízlés szerint
1 db tojás
Elkészítése:
A bárányhúst és a zöldségeket 0,5-1 cm-es kockákra, a vöröshagymát finomra vágjuk. Kevés olajban a hagymát üvegesre pirítjuk, majd beletesszük a megmosott bárányhúst és a zöldségeket. Fűszerezzük ízlés szerint és öntsük fel vízzel, majd kevergetve pároljuk puhára. Mikor a hús már majdnem puha, akkor a liszttel készített tejszínes habarással behabarjuk és felforraljuk a levest. Levesbetétként a tojásból és az 5 dkg lisztből készített apró galuskát adhatjuk. Citromlével, tárkonyecettel ízesítjük, forrón tálaljuk citromszeletekkel díszítve.
Paraméterek
Konyhai segédeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Vaslemez |
Átmérő: | 19.00 cm |
Rozsdamentes: | Nem |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*