- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Rozsdamentes fazék üvegfedővel 10 literes
Rozsdamentes fazék üvegfedővel 10 literes
Rozsdamentes fazék üvegfedővel 10 literes
króm fazék, indukciós fazék, fazék üvegfedővel, fazék fedővel
Ár:
12.990 Ft
Cikkszám:
A914756-10L
Vonalkód:
9120206914756
Gyártó:
Súly:
2.22 kg
Ürtartalom:
10 l
Magasság:
20 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a Rozsdamentes fazék üvegfedővel 10 literes kínálatunkból! Anyaga 18/10 króm-nikkel nemesacél, a fedő hőálló üveg. Szegecselt fülek az edényen, a fedőn lecsavarozhatóan rögzített fedő gomb található. Gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós, vagyis gerjesztéses, halogén és fatüzelésű kályhán egyaránt használhatóak. Több rétegből álló hővezető alja biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Könnyen tisztítható, mosogatógépben mosható.
Figyelem, űrtartalom = a fazék színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 26 cm; - külső: 27,8 cm; - fülekkel: 36 cm
- magasság belső: 20 cm; - külső: 20,7 cm; - fedővel: 25 cm
- tömeg fedővel: 2,215 kg; - fedő nélkül: 1,670 kg; - fedő: 0,545 kg
- űrtartalom: 10 liter
Csorba leves húsgombóccal (Ciorba de perisoare)
Hozzávalók:
30 dkg zöldség (3 db sárgarépa (murok), 2 db petrezselyemgyökér)
egy közepes méretű zeller
egy közepes méretű karalábé
egy negyed fej káposzta
2 db közepes méretű krumpli (burgonya, pityóka)
1 kötés petrezselyem zöld
1 paprika (zöld vagy piros, de nem csípős)
1 cukkini
2 fej hagyma (az egyik a gombócba)
zöld levelek: - 2 - 3 szál lestyán, petrezselyem, zeller, csombor
ízlés szerint még tehetünk bele karfiolt, zöldborsót, zöldbabot
2-3 paradicsom (paradicsomlé vagy paradicsom püré, ha nincs paradicsom)
50 dkg sertéshús
2 db tojás
2 evőkanálnyi liszt,
2 liter húslé
4 dkg rizs
egy késhegynyi bors
egy mokkás kanálnyi darált pirospaprika (a húsgombócba)
korpacibere (ha nincs citromlé vagy ecet)
Elkészítése:
A hozzávalókat felkockázzuk, 2 kanál olajon megdinszteljük. 2 l húslével felöntjük.
Amikor a zöldség majdnem puha, hozzáadjuk a gombócot, és lassú tűzön még kb. félórát főzzük. Ha kész, korpaciberével vagy citromlével (+ecet) savanyítjuk ízlés szerint. A gombócokhoz ledaráljuk a húst, hozzátesszük a rizst, a borsot, a darált pirospaprikát, a sót, a lisztet, a 2 db tojást egy evőkanálnyi reszelt hagymát és egy kávéskanálnyi apróra vágott petrezselyem zöldet majd jól összedolgozzuk. A masszából apró gombócokat formálunk, s azokat a levesbe főzzük. Lassan forraljuk, hogy a gombócok ne főjenek szét, majd hozzáadjuk az apróra vágott lestyánt és még kevés ideig együtt főzzük.
Figyelem, űrtartalom = a fazék színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 26 cm; - külső: 27,8 cm; - fülekkel: 36 cm
- magasság belső: 20 cm; - külső: 20,7 cm; - fedővel: 25 cm
- tömeg fedővel: 2,215 kg; - fedő nélkül: 1,670 kg; - fedő: 0,545 kg
- űrtartalom: 10 liter
Csorba leves húsgombóccal (Ciorba de perisoare)
Hozzávalók:
30 dkg zöldség (3 db sárgarépa (murok), 2 db petrezselyemgyökér)
egy közepes méretű zeller
egy közepes méretű karalábé
egy negyed fej káposzta
2 db közepes méretű krumpli (burgonya, pityóka)
1 kötés petrezselyem zöld
1 paprika (zöld vagy piros, de nem csípős)
1 cukkini
2 fej hagyma (az egyik a gombócba)
zöld levelek: - 2 - 3 szál lestyán, petrezselyem, zeller, csombor
ízlés szerint még tehetünk bele karfiolt, zöldborsót, zöldbabot
2-3 paradicsom (paradicsomlé vagy paradicsom püré, ha nincs paradicsom)
50 dkg sertéshús
2 db tojás
2 evőkanálnyi liszt,
2 liter húslé
4 dkg rizs
egy késhegynyi bors
egy mokkás kanálnyi darált pirospaprika (a húsgombócba)
korpacibere (ha nincs citromlé vagy ecet)
Elkészítése:
A hozzávalókat felkockázzuk, 2 kanál olajon megdinszteljük. 2 l húslével felöntjük.
Amikor a zöldség majdnem puha, hozzáadjuk a gombócot, és lassú tűzön még kb. félórát főzzük. Ha kész, korpaciberével vagy citromlével (+ecet) savanyítjuk ízlés szerint. A gombócokhoz ledaráljuk a húst, hozzátesszük a rizst, a borsot, a darált pirospaprikát, a sót, a lisztet, a 2 db tojást egy evőkanálnyi reszelt hagymát és egy kávéskanálnyi apróra vágott petrezselyem zöldet majd jól összedolgozzuk. A masszából apró gombócokat formálunk, s azokat a levesbe főzzük. Lassan forraljuk, hogy a gombócok ne főjenek szét, majd hozzáadjuk az apróra vágott lestyánt és még kevés ideig együtt főzzük.
Paraméterek
Rozsdamentes edény | |
A termék anyag összetétele: | Króm-nikkel nemesacél 18/10% |
Átmérő: | 26.00 cm |
Átmérő belső: | 26.00 cm |
Átmérő külső: | 27.80 cm |
Indukciós: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*