Konzervnyitó - Konzervontó

Termékcsoport leírás

Konzervnyitó - Konzervontó
Vásároljon a konzervnyitó, konzervontó kínálatunkból! Ez egy mechanikus eszköz melyet konzervdobozok kinyitására használnak. Segítségével egyszerűen és gyorsan tudunk hozzájutni a fémdobozokba zárt eleségekhez. Nélküle ez nehezebb lenne, de nem megoldhatatlan. Ezek az eszközök minden kivitelben megtalálható, de a rendeltetésük ugyanaz. Lehet tekerős, lepkés, jobbkezes, balkezes, hagyományos stb. Egy szó, mint száz, nélkülözhetetlen a modern konyhából.

Termék lista

Konzervnyitó és sörnyitó
Cikkszám:PL478542

Vásároljon a Konzervnyitó és sörnyitó kínálatunkból! Ez egy mechanikus eszköz, melyet konzervdobozok kinyitására, söröskupakok eltávolítására használnak.

1.450 Ft
(0 értékelés)
Lepkés konzervnyitó
Cikkszám:HU003575

A hagyományos Lepkés konzervnyitó vagy konzervbontó egy mechanikus eszköz, amelyet konzervdobozok kinyitására és a söröskupakok eltávolítására használnak.

990 Ft
(0 értékelés)
Tekerős konzervnyitó 20 cm Ambition
Cikkszám:PL967831

Vásároljon a Tekerős konzervnyitó 20 cm Ambition kínálatunkból. Használatával a konzervnek egyenletes széle marad, a levágott teteje födőként visszahelyezhető.

3.850 Ft
(0 értékelés)
Tekerős konzervnyitó AMB
Cikkszám:PL967831-AMB

A Tekerős konzervnyitó AMB egy bontó eszköz. A konzervdobozok kinyitására használjuk. Segítségével egyszerűen tudunk hozzájutni a fémdobozba zárt eledelhez.

3.650 Ft
(0 értékelés)
Tekerős konzervnyitó GTX
Cikkszám:CZ101909

A Tekerős konzervnyitó GTX egy mechanikus eszköz a konzervdobozok kinyitására. A segítségével gyorsabban tudunk hozzájutni a fémdobozokba zárt eleségekhez.

3.850 Ft
(1 értékelés)
1 - 5 / 5 termék

Termékcsoportok