- Főoldal
- Termékcsoportok
- Pároló edények - Tésztafőző edények
Pároló edények - Tésztafőző edények
A pároló edény és a tésztafőző edény rövid ismertetője
Vásároljon a pároló edény, tésztafőző edény kínálatunkból. Kincset ér a konyhában, ha húst vagy zöldséget szeretnénk párolni vagy főzni. Általában kettő vagy három részből álló edény-együttes. Az alsó felében forraljuk a vízét, a felső pároló lyukacsos részében a keletkezett gőzben párolódik az elkészíteni szándékozott étel, zöldség, rizs, hús, stb. amit egy fedővel lefedünk.
A pároló edények, a tésztafőző edények felsorolása
A gyümölcslékészítő edény az, amivel gyümölcslevet, nektárt vagy szörpöt tudunk készíteni tartósító szerek nélkül. Anyaga 18/10 rozsdamentes nemesacél.
A gyümölcslékészítő edény három részből áll. Edényegyüttes, amivel gyümölcslevet, nektárt, szörpöt tudunk készíteni gyümölcsökből, tartósító szerek nélkül.
Az indukciós pároló edény négy részből áll. Az alsó edényben forraljuk a vizet, a felső pároló lyukacsos részében a keletkezett gőzben párolódik az étel.
A pároló négy részből áll. Az alsó edényben forr a víz, a felső pároló lyukacsos részben a keletkezett gőzben párolódik az elkészíteni szándékozott étel.
Az indukciós pároló edény rétegelt hővezető alja biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Négy részből áll. Három edény és a fedő.
A nektárkészítő edény három részből tevődik össze plusz a fedő. Gyümölcslevet, nektárt, szörpöt tudunk készíteni gyümölcsökből tartósítószer hozzáadása nélkül.
A nektárkészítő egy edényegyüttes, amivel nektárt vagy szörpöt tudunk készíteni gyümölcsből tartósító szerek nélkül. Három részből tevődik össze plusz a fedő.
A Pároló edény üveg, pároló betéttel 2,30 literes segítségével zsiradék nélkül készítheti el ételeit. Így megőrzi a valódi ízüket, a bennük lévő vitaminokat.
A szörpfőző edény egy edényegyüttes amivel gyümölcslevet, nektárt vagy szörpöt tudunk készíteni gyümölcsből, tartósító szerek nélkül. Három részből tevődik össze. Indukciós.
A szörpfőző edény egy edényegyüttes amivel gyümölcslevet, nektárt vagy szörpöt tudunk készíteni gyümölcsből, tartósító szerek nélkül. Három részből tevődik össze.
A tésztafőző edény kötelező a spagetti, makaróni elkészítésénél. Általában kettő, három részből áll. Alsó részében forraljuk a vizet és ebben helyezkedik el a kifőző kosár is, amibe a kifőzni kívánt tészta kerül.
A tésztafőző edény kötelező a spagetti, makaróni elkészítésénél. Általában kettő, három részből áll. Alsó részében forraljuk a vizet és ebben helyezkedik el a lyukacsos kifőző kosár is, amibe a kifőzni kívánt tészta kerül.