- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Indukciós pároló edény 4 részes 2,60 literes
Indukciós pároló edény 4 részes 2,60 literes
Indukciós pároló edény 4 részes 2,60 literes
rozsdamentes pároló edény, zöldségpároló edény
Ár:
9.650 Ft
Cikkszám:
PH-1548-20
Gyártó:
Súly:
1.50 kg
Ürtartalom:
2.60 l
Magasság:
25 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon az Indukciós pároló edény 4 részes 2,60 literes kínálatunkból! Anyaga 18/10 króm-nikkel rozsdamentes nemesacél, üvegfedő, pont-hegesztett fülek az edényeken, a fedőn lecsavarozható fém gomb. Gáz, elektromos, indukciós, üvegkerámia, halogén és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt használható. Több rétegből álló hővezető alja biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Mosogatógépbe rakható. Figyelem, űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
A lábas adatai:
- átmérő belső: 19,5 cm; - külső: 21,5 cm; - fülekkel: 29 cm
- magasság belső: 10 cm; - külső: 11 cm; - fedővel: 16 cm
- tömeg fedővel: 0,975 kg; - fedő nélkül: 0,640 kg; - fedő: 0,335 kg
- űrtartalom: 2,60 liter
A pároló (fura-tolt) edények (2 db) adatai:
- átmérő belső: 19,5 cm; - külső: 21,5 cm; - fülekkel: 29 cm
- magasság belső: 8,5 cm; - külső: 8,7 cm
- tömeg: 0,260 kg; - furat átmérő: 0,040 cm
- űrtartalom: 2,50 liter
Az edény együttes adatai:
- magasság fedő nélkül: 20 cm; - fedővel: 25 cm
- tömeg fedővel: 1,495 kg; - fedő nélkül: 1,160 kg
Rakott krumpli
Hozzávalók:
1,5 kg krumpli
20 dkg (füstölt) párizsi
1/2 szál száraz paprikás kolbász
4 tojás
1,5 - 2 doboz tejföl
5 dkg sajt
1 teáskanál gulyáskrém
só, kevés olíva olaj
Elkészítése:
A krumplit megfőzzük és meghámozzuk. A tojásokat főzzük keményre és karikázzuk fel.
A főzés ideje alatt vágjuk kis kockákra a párizsit, és karikázzuk fel vékonyan a kolbászt. A sajtot reszeljük le és keverjük el 1 doboz tejföllel, valamint egy 1 teáskanál gulyáskrémmel.
Az összeállításnál a következők szerint járjunk el: egy sütőtál alját szilikon ecsettel vékonyan kenjünk meg olajjal. A krumpli adag felét karikázzuk fel a sütőtál felett úgy, hogy egyidejűleg egyenletesen osszuk el a karikákat a tál alján. Sózzuk meg. Erre a rétegre tegyük a vékony kolbászkarikákat, majd a felszeletelt tojásokat. Ízlés szerint 1/2 vagy 1 doboz tejfölt kanállal osszunk el a tojásrétegen. Most jöhet a kockákra vágott párizsi, majd a felső krumpli réteg. A krumplit megsózzuk és az ételt 200 fokos sütőben 30 percig sütjük. Ekkor kivesszük, rákenjük a reszelt sajttal elkevert gulyáskrémes tejfölt, és kb. 30 percre visszatesszük a sütőbe.
Részletes méretleírás:
A lábas adatai:
- átmérő belső: 19,5 cm; - külső: 21,5 cm; - fülekkel: 29 cm
- magasság belső: 10 cm; - külső: 11 cm; - fedővel: 16 cm
- tömeg fedővel: 0,975 kg; - fedő nélkül: 0,640 kg; - fedő: 0,335 kg
- űrtartalom: 2,60 liter
A pároló (fura-tolt) edények (2 db) adatai:
- átmérő belső: 19,5 cm; - külső: 21,5 cm; - fülekkel: 29 cm
- magasság belső: 8,5 cm; - külső: 8,7 cm
- tömeg: 0,260 kg; - furat átmérő: 0,040 cm
- űrtartalom: 2,50 liter
Az edény együttes adatai:
- magasság fedő nélkül: 20 cm; - fedővel: 25 cm
- tömeg fedővel: 1,495 kg; - fedő nélkül: 1,160 kg
Rakott krumpli
Hozzávalók:
1,5 kg krumpli
20 dkg (füstölt) párizsi
1/2 szál száraz paprikás kolbász
4 tojás
1,5 - 2 doboz tejföl
5 dkg sajt
1 teáskanál gulyáskrém
só, kevés olíva olaj
Elkészítése:
A krumplit megfőzzük és meghámozzuk. A tojásokat főzzük keményre és karikázzuk fel.
A főzés ideje alatt vágjuk kis kockákra a párizsit, és karikázzuk fel vékonyan a kolbászt. A sajtot reszeljük le és keverjük el 1 doboz tejföllel, valamint egy 1 teáskanál gulyáskrémmel.
Az összeállításnál a következők szerint járjunk el: egy sütőtál alját szilikon ecsettel vékonyan kenjünk meg olajjal. A krumpli adag felét karikázzuk fel a sütőtál felett úgy, hogy egyidejűleg egyenletesen osszuk el a karikákat a tál alján. Sózzuk meg. Erre a rétegre tegyük a vékony kolbászkarikákat, majd a felszeletelt tojásokat. Ízlés szerint 1/2 vagy 1 doboz tejfölt kanállal osszunk el a tojásrétegen. Most jöhet a kockákra vágott párizsi, majd a felső krumpli réteg. A krumplit megsózzuk és az ételt 200 fokos sütőben 30 percig sütjük. Ekkor kivesszük, rákenjük a reszelt sajttal elkevert gulyáskrémes tejfölt, és kb. 30 percre visszatesszük a sütőbe.
Paraméterek
Edény | |
A termék anyag összetétele: | Króm-nikkel nemesacél 18/10% |
Átmérő belső: | 19.50 cm |
Átmérő külső: | 21.50 cm |
Két betétes: | Igen |
Indukciós: | Igen |
Króm-nikkel nemesacél: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mércézett: | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*