- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Öntöttvas nyeles serpenyő 26 cm
Öntöttvas nyeles serpenyő 26 cm
Öntöttvas nyeles serpenyő 26 cm
öntöttvas szeletsütő, öntöttvas sütőedény
Ár:
9.950 Ft
Cikkszám:
PH-15753-26
Gyártó:
Súly:
2.10 kg
Ürtartalom:
1.50 l
Magasság:
4.50 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Öntöttvas nyeles serpenyő 26 cm beszerzése a legjobb választás. Anyaga vasöntvény. Gáz, indukciós vagyis gerjesztéses, elektromos, halogén és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt kiváló hatásfokkal vehető igénybe. Mikrohullámú sütő kivételével minden tűzhely sütőjébe használható. Szabadtéri tűzhelyre is kiváló. Használat után mossuk ki, semleges folyékony mosószert használjunk, töröljük szárazra, majd melegítsük fel, hogy kiszáradhasson. Ezzel megóvjuk a rozsdásodástól.
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 20 cm; - külső: 20,8 cm
- átmérő felső belső: 23,7 cm; - külső: 24,5 cm; - nyéllel: 41 cm
- átmérő kiöntőknél: 25,5 cm
- magasság belső: 4 cm; - külső: 4,5 cm
- tömeg: 2,10 kg
- űrtartalom: 1,50 liter
Bárányszeletek padlizsánnal
Hozzávalók (6 személyre):
bárányborda vagy comb 80 dkg
padlizsán 60 dkg
füstölt szalonna 10 dkg
fokhagyma 2 gerezd
száraz vörös bor 2-3 dl
olaj 1 evőkanál só
bors
petrezselyem
Elkészítése:
A húst megmossuk, szárazra töröljük, gyengén besózzuk. A szalonnát apróra vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk, kissé megpirítjuk és erős tűzön hirtelen átforgatjuk benne a húst, majd hozzáöntünk egy kevés bort, mérsékelt tűzön fedő alatt pároljuk, mindig egy kevés borral pótolva az elfőtt levet. Közben elkészítjük a padlizsánt: műanyag vagy fakéssel meghámozzuk, hosszanti irányban vékonyan felszeleteljük, kissé megsózzuk és egy rétegben egy nagyobb deszkára helyezzük, azt megbillentve, hogy a leve lecsoroghasson. Ezt a műveletet nem szabad kihagyni, mert keserű marad a padlizsán. Ezután papírszalvétával megtörölgetjük, bő forró olajban kisütjük, itatóspapírra szedjük. Ha a hús megpuhult hozzáadjuk az elősütött padlizsánt, meghintjük bőven vágott petrezselyemmel, összekeverjük. Köretnek burgonyakrokettet ajánlunk.
- Az ünnep, így a húsvét is attól igazán szép, hogy készülünk rá. Még meghittebbé válik, ha a készülődésben a családtagok is részt vesznek.
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 20 cm; - külső: 20,8 cm
- átmérő felső belső: 23,7 cm; - külső: 24,5 cm; - nyéllel: 41 cm
- átmérő kiöntőknél: 25,5 cm
- magasság belső: 4 cm; - külső: 4,5 cm
- tömeg: 2,10 kg
- űrtartalom: 1,50 liter
Bárányszeletek padlizsánnal
Hozzávalók (6 személyre):
bárányborda vagy comb 80 dkg
padlizsán 60 dkg
füstölt szalonna 10 dkg
fokhagyma 2 gerezd
száraz vörös bor 2-3 dl
olaj 1 evőkanál só
bors
petrezselyem
Elkészítése:
A húst megmossuk, szárazra töröljük, gyengén besózzuk. A szalonnát apróra vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk, kissé megpirítjuk és erős tűzön hirtelen átforgatjuk benne a húst, majd hozzáöntünk egy kevés bort, mérsékelt tűzön fedő alatt pároljuk, mindig egy kevés borral pótolva az elfőtt levet. Közben elkészítjük a padlizsánt: műanyag vagy fakéssel meghámozzuk, hosszanti irányban vékonyan felszeleteljük, kissé megsózzuk és egy rétegben egy nagyobb deszkára helyezzük, azt megbillentve, hogy a leve lecsoroghasson. Ezt a műveletet nem szabad kihagyni, mert keserű marad a padlizsán. Ezután papírszalvétával megtörölgetjük, bő forró olajban kisütjük, itatóspapírra szedjük. Ha a hús megpuhult hozzáadjuk az elősütött padlizsánt, meghintjük bőven vágott petrezselyemmel, összekeverjük. Köretnek burgonyakrokettet ajánlunk.
- Az ünnep, így a húsvét is attól igazán szép, hogy készülünk rá. Még meghittebbé válik, ha a készülődésben a családtagok is részt vesznek.
Paraméterek
Sütőeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Öntöttvas |
Átmérő alsó belső: | 20.00 cm |
Átmérő alsó külső: | 20.80 cm |
Átmérő felső belső: | 23.70 cm |
Átmérő felső külső: | 14.50 cm |
Öntöttvas: | Igen |
Rozsdamentes: | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*