- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Öntöttvas nyeles serpenyő 24 cm
Öntöttvas nyeles serpenyő 24 cm
Öntöttvas nyeles serpenyő 24 cm
nyeles serpenyő, öntöttvas serpenyő, öntöttvas szeletsütő, öntöttvas sütőedény
Ár:
8.250 Ft
Cikkszám:
PH-15753-24
Gyártó:
Súly:
1.76 kg
Ürtartalom:
1.20 l
Magasság:
4.90 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Öntöttvas nyeles serpenyő 24 cm beszerzése a legjobb választás. Anyaga vasöntvény. Gáz, indukciós vagyis gerjesztéses, elektromos, halogén és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt kiváló hatásfokkal vehető igénybe. Mikrohullámú sütő kivételével minden tűzhely sütőjébe használható. Szabadtéri tűzhelyre is kiváló. Használat után mossuk ki, semleges folyékony mosószert használjunk, töröljük szárazra, majd melegítsük fel, hogy kiszáradhasson. Ezzel megóvjuk a rozsdásodástól.
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 19 cm; - külső: 20 cm
- átmérő felső belső: 21 cm; - külső: 22 cm; - nyéllel: 38 cm
- átmérő kiöntőknél: 25,5 cm
- magasság belső: 4 cm; - külső: 4,9 cm
- tömeg: 1,760 kg
- űrtartalom: 1,20 liter
Gombás sertésszelet
Hozzávalók:
4 szelet sertéshús (tarja, karaj vagy felsál)
2 fej hagyma
20 dkg gomba
petrezselyem
olíva olaj vagy sertés zsír, tetszés szerint
tejföl, ízlés szerint
só ízlés szerint
bors, ízlés szerint
paradicsompüré, ízlés szerint
1 frissen reszelt paradicsom
1-2 dl fehérbor
Elkészítése:
Először a húst sózzuk, borsozzuk. A hagymát olajon vagy zsíron megdinszteljük, hozzáadjuk a szeletelt gombát, paradicsompürét, sózzuk, borsozzuk, felöntjük a borral, és készre pároljuk. Megszórjuk petrezselyemmel, behabarjuk a tejföllel, és ízesítjük. A húst olajon megsütjük, és hozzáadjuk a kész gombás mártáshoz. A köret lehet főtt krumpli, rizs vagy akár vegyesen (vegyes köret).
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 19 cm; - külső: 20 cm
- átmérő felső belső: 21 cm; - külső: 22 cm; - nyéllel: 38 cm
- átmérő kiöntőknél: 25,5 cm
- magasság belső: 4 cm; - külső: 4,9 cm
- tömeg: 1,760 kg
- űrtartalom: 1,20 liter
Gombás sertésszelet
Hozzávalók:
4 szelet sertéshús (tarja, karaj vagy felsál)
2 fej hagyma
20 dkg gomba
petrezselyem
olíva olaj vagy sertés zsír, tetszés szerint
tejföl, ízlés szerint
só ízlés szerint
bors, ízlés szerint
paradicsompüré, ízlés szerint
1 frissen reszelt paradicsom
1-2 dl fehérbor
Elkészítése:
Először a húst sózzuk, borsozzuk. A hagymát olajon vagy zsíron megdinszteljük, hozzáadjuk a szeletelt gombát, paradicsompürét, sózzuk, borsozzuk, felöntjük a borral, és készre pároljuk. Megszórjuk petrezselyemmel, behabarjuk a tejföllel, és ízesítjük. A húst olajon megsütjük, és hozzáadjuk a kész gombás mártáshoz. A köret lehet főtt krumpli, rizs vagy akár vegyesen (vegyes köret).
Paraméterek
Sütőedény | |
A termék anyag összetétele: | Öntöttvas |
Átmérő alsó belső: | 19.00 cm |
Átmérő alsó külső: | 20.00 cm |
Átmérő felső belső: | 21.00 cm |
Átmérő felső külső: | 22.00 cm |
Öntöttvas: | Igen |
Rozsdamentes: | Nem |
Zománcozott: | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*