Hamburger húspogácsa formázó prés

Műanyag két részes hamburger húspogácsa formázó prés 11 cm átmérővel. Magassága 12 cm összerakva.
Műanyag két részes hamburger húspogácsa formázó prés 11 cm átmérővel. Magassága 12 cm összerakva.
Hamburger húspogácsa formázó prés
Hamburger húspogácsa formázó prés
Hamburger húspogácsa formázó prés
Hamburger húspogácsa formázó prés
hamburger prés, hamburger készítő
Ár:
3.650 Ft
Cikkszám:
IT517259-MTX
Gyártói cikkszám:
251725
Vonalkód:
8002522517259
Súly:
0.12 kg
Magasság:
12 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
A hamburger húspogácsa formázó prés az-az eszköz, ami a legegyszerűbb módját nyújtja a saját kezűleg készített hamburgerek megalkotásának. A húspogácsa készítővel könnyen és gyorsan készíthetünk a hamburgerünkbe szabályos és egyforma méretű pogácsákat bármilyen alapanyagból, legyenek azok különféle darált húsok (sertés, marha, csirke, hal) vagy zöldségek, a vegetáriánus étrendűeknek. A hamburgerformázó prés anyaga élelmiszeripari kemény szilikonalapú műanyag.
Tisztítása: - először is teljesen szét kell szedni alkatrészekre. - Az első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Ne használjunk karcolódást okozó szereket, illetve eszközöket. Mosogatógépben nem mosható.

Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 10,60 cm; - külső: 11 cm
- magasság aljzat: 7,30 cm
- magasság prés: 12 cm
- tömeg: - aljzat: 0,025 kg; - prés: 0,095 kg; - egybe: 0,120 kg
A hamburger méretei:
- átmérő: 10,20 cm
- magasság: 2,20 cm

Hamburger - házilag

Hozzávalók a hamburgerhez:
- hamburgerzsemle vagy puffancs
- csalamádé
- lila-hagyma
- ketchup
- mustár
- sajt

A húspogácsához:
 50 dkg darált hús (marha és sertés vegyesen)
   1 fej hagyma
   1 db tojás
   2 evőkanál mustár
   4 evőkanál ketchup
   1 evőkanál zsemlemorzsa
 - só
 - őrölt bors

Elkészítése:
A darált húst egy tálba tesszük, megsózzuk, 2-3 mokkáskanálnyi borsot szórunk bele, hozzáadjuk a nagyon apró kockákra vágott hagymát, a mustárt, a tojást, és kanalanként a ketchupot.
A masszát összegyúrjuk, és 4 egyenlő kupacra osztjuk, amelyekből szép, formás húspogácsákat készítünk. Célszerű olyan nagyságú pogácsákat készíteni, amekkora a puffancs átmérője. Egy ecsettel a húspogácsák mindkét oldalát kicsit megolajozzuk, és egy jénaira fektetve, fóliával lefedve 1-2 órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek. Egy teflonserpenyőt kissé megolajozunk, és kis lángon, lassan (mindkét oldalát kb. 8-8 perc alatt) pirosra sütjük. A hamburgerzsemléket vagy puffancsokat kettévágjuk, megrakjuk egy kis csalamádéval, rátesszük a húspogácsát, egy szelet sajtot, lila-hagymát, ketchupot, mustárt, és előmelegített sütőben 5 perc alatt átmelegítjük a hamburgereket.
Préselő - Passzírozó
A termék anyag összetétele:Szilikonalapú műanyag
Átmérő belső:10.60 cm
Átmérő külső:11.00 cm
Mosogatógéppel mosható:Nem
Szín:Piros - Fehér

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek