- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Indukciós serpenyő Qualum Basic bevonattal 28 cm
Indukciós serpenyő Qualum Basic bevonattal 28 cm
Indukciós serpenyő Qualum Basic bevonattal 28 cm
grafit serpenyő, nyeles serpenyő, mély serpenyő
Ár:
10.650 Ft
Cikkszám:
PL054234-AMB
Gyártói cikkszám:
05423
Vonalkód:
5904134054234
Gyártó:
Súly:
1.26 kg
Ürtartalom:
2.70 l
Magasság:
5.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon az Indukciós serpenyő Qualum Basic bevonattal 28 cm kínálatunkból! Kovácsolt alumínium ötvözetből készült, ami tartós és ellenáll a deformálásnak. Vastag falai tárolják a hőt, így hosszabb ideig marad meleg, és a sütés is gazdaságosabb. Belsejét tapadásmentes Qualum Basic bevonat borítja. A vastag indukciós talp biztosítja azt, hogy minden típusú tűzhelyen használható legyen.
Megjegyzés: - Bárminemű fém tárgyal, fém kanállal, fém villával, fém késsel nem szabad belenyúlni, mert megsérthetjük a bevonatot.
Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve
Figyelem! - Garanciát érvénytelenítő ok, (elveszti a garanciát) ha fém tárgyat használunk a serpenyőbe, úgy a sütésnél mint a tálalásnál!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 24,50 cm; - külső: 25 cm
- átmérő felső belső: 28 cm; - külső: 29.50 cm
- átmérő nyéllel: 49,50 cm
- magasság belső: 5 cm; - külső: 5,50 cm
- tömeg: 1,260 kg
- űrtartalom: 2,70 liter
Fokhagymás pácolt flekken
Hozzávalók:
8 szelet strucc filé (kb. 1,2 kg)
4 fej lila-hagyma
4 fej vöröshagyma
3 fej fokhagyma
32 db gyöngyhagyma
25 dkg cukkini
1 dl olaj
flekken fűszerkeverék
A páchoz:
2 evőkanál mustár
3 gerezd reszelt fokhagyma
1 evőkanál erős paprika krém
1 dl olaj
A köret (4 személyre!):
8 közepes, héjában főtt burgonya
Előkészítése:
A húst leöblítjük, leszárogatjuk. A pác alapanyagait összekeverjük és megkenjük vele a hússzeleteket, majd letakarva hűtőben 1-2 napig érleljük.
Elkészítése:
Megtisztítjuk a hagymákat, a lila- és a vöröshagymákat cikkekre vágjuk, a fokhagymákat forró vízben 4-5 percig főzzük, majd leszűrjük. Cukkinit megmossuk, fél cm vastag karikákra vágjuk. Kevés olajt felforrósítunk, a cikkekre vágott hagymákat és a gyöngyhagymákat 4 percig pirítjuk benne, majd beletesszük a cukkinit és a forrázott fokhagymákat. Sózzuk, és a cukkini puhulásáig pároljuk a keveréket. A hússzeleteket megszórjuk a fűszerkeverékkel, és a maradék, forró olajban megsütjük. A visszamaradt zsiradékon átforgatjuk a megtisztított, darabokra vágott főtt burgonyát, sózzuk és kiszedjük. A serpenyőbe öntünk 1-1,5 dl vizet, hogy a sok finom pörzsanyag ne vesszen kárba, felforraljuk. Amikor felforrt, ráöntjük a hagymákra, és a burgonyával együtt a hús mellé tálaljuk.
Megjegyzés: - Bárminemű fém tárgyal, fém kanállal, fém villával, fém késsel nem szabad belenyúlni, mert megsérthetjük a bevonatot.
Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve
Figyelem! - Garanciát érvénytelenítő ok, (elveszti a garanciát) ha fém tárgyat használunk a serpenyőbe, úgy a sütésnél mint a tálalásnál!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 24,50 cm; - külső: 25 cm
- átmérő felső belső: 28 cm; - külső: 29.50 cm
- átmérő nyéllel: 49,50 cm
- magasság belső: 5 cm; - külső: 5,50 cm
- tömeg: 1,260 kg
- űrtartalom: 2,70 liter
Fokhagymás pácolt flekken
Hozzávalók:
8 szelet strucc filé (kb. 1,2 kg)
4 fej lila-hagyma
4 fej vöröshagyma
3 fej fokhagyma
32 db gyöngyhagyma
25 dkg cukkini
1 dl olaj
flekken fűszerkeverék
A páchoz:
2 evőkanál mustár
3 gerezd reszelt fokhagyma
1 evőkanál erős paprika krém
1 dl olaj
A köret (4 személyre!):
8 közepes, héjában főtt burgonya
Előkészítése:
A húst leöblítjük, leszárogatjuk. A pác alapanyagait összekeverjük és megkenjük vele a hússzeleteket, majd letakarva hűtőben 1-2 napig érleljük.
Elkészítése:
Megtisztítjuk a hagymákat, a lila- és a vöröshagymákat cikkekre vágjuk, a fokhagymákat forró vízben 4-5 percig főzzük, majd leszűrjük. Cukkinit megmossuk, fél cm vastag karikákra vágjuk. Kevés olajt felforrósítunk, a cikkekre vágott hagymákat és a gyöngyhagymákat 4 percig pirítjuk benne, majd beletesszük a cukkinit és a forrázott fokhagymákat. Sózzuk, és a cukkini puhulásáig pároljuk a keveréket. A hússzeleteket megszórjuk a fűszerkeverékkel, és a maradék, forró olajban megsütjük. A visszamaradt zsiradékon átforgatjuk a megtisztított, darabokra vágott főtt burgonyát, sózzuk és kiszedjük. A serpenyőbe öntünk 1-1,5 dl vizet, hogy a sok finom pörzsanyag ne vesszen kárba, felforraljuk. Amikor felforrt, ráöntjük a hagymákra, és a burgonyával együtt a hús mellé tálaljuk.
Paraméterek
Serpenyő | |
A termék anyag összetétele: | Kovácsolt alumíniumötvözet |
Átmérő alsó belső: | 24.50 cm |
Átmérő alsó külső: | 25.00 cm |
Átmérő felső belső: | 28.00 cm |
Átmérő felső külső: | 29.50 cm |
Hosszúság fülekkel vagy nyéllel: | 49.50 cm |
Magasság belső: | 5.00 cm |
Magasság külső: | 5.50 cm |
Grafitbevonatos: | Igen |
Tapadásmentes: | Igen |
Indukciós: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Kemencébe tehető: | Nem |
Sütőbe tehető: | Nem |
Szín: | Piros - Fekete |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*