- Főoldal
- Termékcsoportok
- Darálók
- Rozsdamentes petrezselyemdaráló Metaltex
Rozsdamentes petrezselyemdaráló Metaltex
Rozsdamentes petrezselyemdaráló Metaltex
petrezselyemaprító, petrezselyemzöld daraboló
Ár:
4.990 Ft
Cikkszám:
FR515118-MTX
Gyártói cikkszám:
MX251511
Vonalkód:
8002522515118
Gyártó:
Súly:
10 dkg
Ürtartalom:
0.20 l
Szélesség:
7.50 cm
Magasság:
7 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
A rozsdamentes petrezselyemdaráló Metaltex egy olyan kézi mechanikus szerkezet, amely a friss petrezselyemzöldjét és különböző fűszernövényeket hivatott felaprítani, feldarabolni, mint a bazsalikom, citromfű, kapor, koriander, menta, metélőhagyma, tárkony, zsálya, zsázsa. Egyszerűen, könnyen használható és tisztítható eszköz.
Tisztítása: - semleges folyékony mosogatószeres vízzel.
Részletes méretleírás:
- garat méretei: - alsó: 4,50×5 cm; - felső: 7×7,50 cm
- magasság: 7 cm
- hosszúság nyéllel: 16,50
- tömeg: 0,10 kg
- űrtartalom: 0,20 liter
Szarvas gulyásleves
Hozzávalók:
60 dkg szarvashús (lábszár)
60 dkg burgonya
10 dkg zsír, vagy olíva olaj
10 dkg hagyma
8 dkg paradicsom
1 zöldpaprika (télen 2 evőkanál lecsó)
2 dkg fűszerpaprika
2 gerezd fokhagyma
1 babérlevél
1 kiskanál petrezselyemzöld
- csipetke
- só ízlés szerint
Elkészítése:
A szarvashúst kockákra vágjuk. A zsírban, vagy olajban megpirítjuk az apróra vágott zöldpetrezselymet, majd beletesszük a paprikát. Elkeverjük, majd rádobjuk a húst, sózzuk és tovább pirítjuk. Néhány perc múlva hozzáadjuk a babérlevelet, a zúzott fokhagymát és nagyon kevés vizet, majd lefedve kis lángon pároljuk. Időnként megkeverjük, és kevés vizet öntünk utána. Fél óra múlva hozzátesszük a krumplit, a zöldpaprikát és a paradicsomot (ezek mindegyike kockákra van vágva). Felöntjük 1,5 liter vízzel és készre főzzük. Az utolsó 10 percben belefőzzük a csipetkét. Megszórjuk zöldpetrezselyemmel és forrón tálaljuk.
Tisztítása: - semleges folyékony mosogatószeres vízzel.
Részletes méretleírás:
- garat méretei: - alsó: 4,50×5 cm; - felső: 7×7,50 cm
- magasság: 7 cm
- hosszúság nyéllel: 16,50
- tömeg: 0,10 kg
- űrtartalom: 0,20 liter
Szarvas gulyásleves
Hozzávalók:
60 dkg szarvashús (lábszár)
60 dkg burgonya
10 dkg zsír, vagy olíva olaj
10 dkg hagyma
8 dkg paradicsom
1 zöldpaprika (télen 2 evőkanál lecsó)
2 dkg fűszerpaprika
2 gerezd fokhagyma
1 babérlevél
1 kiskanál petrezselyemzöld
- csipetke
- só ízlés szerint
Elkészítése:
A szarvashúst kockákra vágjuk. A zsírban, vagy olajban megpirítjuk az apróra vágott zöldpetrezselymet, majd beletesszük a paprikát. Elkeverjük, majd rádobjuk a húst, sózzuk és tovább pirítjuk. Néhány perc múlva hozzáadjuk a babérlevelet, a zúzott fokhagymát és nagyon kevés vizet, majd lefedve kis lángon pároljuk. Időnként megkeverjük, és kevés vizet öntünk utána. Fél óra múlva hozzátesszük a krumplit, a zöldpaprikát és a paradicsomot (ezek mindegyike kockákra van vágva). Felöntjük 1,5 liter vízzel és készre főzzük. Az utolsó 10 percben belefőzzük a csipetkét. Megszórjuk zöldpetrezselyemmel és forrón tálaljuk.
Paraméterek
Daráló | |
A termék anyag összetétele: | Rozsdamentes acél és műanyag |
Hosszúság fülekkel vagy nyéllel: | 16.50 cm |
Magasság külső: | 7.00 cm |
Egy betétes: | Igen |
Egy késes: | Igen |
Króm-nikkel nemesacél: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*