Rozsdamentes krumplitörő 29 cm

Lyukas fémlemezből készült 9 cm átmérőjű, 7,40 cm magas alul zárthenger, 20 cm hosszú préskarral.
Lyukas fémlemezből készült 9 cm átmérőjű, 7,40 cm magas alul zárthenger, 20 cm hosszú préskarral.
Lyukas fémlemezből készült 9 cm átmérőjű, 7,40 cm magas alul zárthenger, 20 cm hosszú préskarral.
Lyukas fémlemezből készült 9 cm átmérőjű, 7,40 cm magas alul zárthenger, 20 cm hosszú préskarral.
Lyukas fémlemezből készült 9 cm átmérőjű, 7,40 cm magas alul zárthenger, 20 cm hosszú préskarral.
Rozsdamentes krumplitörő 29 cm
burgonyatörő, burgonyaprés, krumpliprés, tepertőnyomó, töpörtyűpréselő
Ár:
9.990 Ft
Cikkszám:
CZ344484-BQT
Gyártói cikkszám:
281930002/A05510
Vonalkód:
8591022344484
Súly:
0.51 kg
Ürtartalom:
0.40 l
Magasság:
7.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:

A rozsdamentes krumplitörő 29 cm nélkülözhetetlen a konyhájából. A burgonyatörő kosár, a kosártartó váz és a préselő kar anyaga rozsdamentes acél. Használatával könnyedén és gyorsan törhetünk főtt krumplit, pépesíthetünk főtt zöldséget, és préselhetünk töpörtyűt. A főzött burgonya (krumpli, pityóka) és zöldségek törésére (préselésére), töpörtő készítésére kifejlesztett kézi mechanikus szerszám. Tömör és időtálló.
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Kerüljük a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát! Mosogatógépbe mosható.

Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 8,40 cm; - külső: 9 cm
- magasság: 7,50 cm (kosár)
- hosszúság: 29,50 cm (préselőkar + kosár)
- tömeg: 0,820 kg

Krumplis kenyér

Hozzávalók:
 1 kg finomliszt
 30-40 dkg főtt, áttört krumpli
 3 dkg só, 4 dkg élesztő
 5-6 dl víz
 5 dkg olvasztott zsír
 1 evőkanál cukor
 1 evőkanál tejpor

Elkészítése:
A burgonyát alaposan megtisztítjuk, megmossuk és héjában, sós vízben puhára főzzük. (Sóra azért van szükség, hogy a burgonya héja főzéskor ne repedjen szét). A puhára főzött burgonyát meghámozzuk, és még melegen áttörjük. Hagyjuk kihűlni majd utána a langyos átszitált liszttel egy nagy méretű tálban összedolgozzuk. Az élesztőt körülbelül 1 dl vízzel, a cukorral és a tejporral összekeverjük és kelni hagyjuk úgy 10-15 percig. Ezután ráöntjük a burgonyás lisztre és összedolgozzuk a megkelt élesztővel. Vízben feloldjuk a sót és fokozatosan hozzáöntjük a liszthez és megkezdjük a dagasztást. A dagasztás végén a tésztába beledolgozzuk az olvasztott zsírt. Akkor lesz jó a tészta, ha kezünkről és az edény oldaláról könnyen elválik, és az állománya közepesen kemény.
A tésztából cipót formázunk, a tetejét meglisztezzük, konyharuhával letakarjuk, közepesen meleg helyre tesszük, és 60 percig kelesztjük. Ez után ismét átgyúrjuk, tetszés szerint formázzuk, előzőleg bezsírozott tepsibe helyezzük, majd 20 percig pihentetjük. Ez után vizes ecsettel lekenjük, 3-4 helyen késsel bevágjuk és közepes erősségű tűzön 50-60 percig lassan sütjük.

Préselő - Passzírozó
A termék anyag összetétele:Rozsdamentes acél
Átmérő belső:8.40 cm
Átmérő külső:9.00 cm
Átmérő+fül vagy nyél:29.50 cm
Hosszúság fülekkel vagy nyéllel:29.50 cm
Króm-nikkel nemesacél:Igen
Rozsdamentes:Igen
Mosogatógéppel mosható:Igen

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek