Citrom spray és facsaró tálkával

Körte alakú szétnyitható műanyag citromfacsaró tartó tányérral és citromba csavarozható spray fejel
Körte alakú szétnyitható műanyag citromfacsaró tartó tányérral és citromba csavarozható spray fejel
Citrom spray és facsaró tálkával
Citrom spray és facsaró tálkával
Citrom spray és facsaró tálkával
Citrom spray és facsaró tálkával
citrom permetező, citrus spray, citromfacsaró, citrom facsaró
Ár:
1.850 Ft
Cikkszám:
PL933300
Gyártói cikkszám:
93330
Vonalkód:
5904134933300
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
14 napos elállási jog
Átlagos értékelés:

Vásároljon a Citrom spray és facsaró kínálatunkból! A permetező spray pumpája könnyen belecsavarozható a gyümölcsbe és máris permetezhető a citromlé. A szikikon citromalakú termékbe a gyümölcs helyezhető az egyszerűbb és tiszta kézi facsarás végett. A csomag tartalmaz egy tálat, amelybe a gyümölcsöt a belecsavart pumpával vagy a facsarót citrommal helyezhetjük, hogy ne dőljön el. Mosogatógépbe nem mosható.

Részletes méretleírás:
- szórófej hossza a becsavarható résszel együtt: 10 cm
- citromfacsaró átmérője: 7,30 cm
- a tálka hossza: - 11 cm; - szélessége: - 7 cm

Sült aranymakréla (doráda) berlini burgonyasalátával

Hozzávalók kettő adaghoz:
Sült hal:
 600 g hal (2 db aranymakréla)
 1 teáskanál só
 1 kávéskanál bors
 2 szál rozmaring
 1 db citrom
 2 dl olívaolaj olaj (a sütéshez)

Burgonyasaláta:
 1 kg burgonya
 1 evőkanál só
 1 teáskanál őrölt fűszerkömény
 2 közepes újhagyma
 1 közepes alma (meghámozva, felkockázva)
 1 dl kovászos uborka lé (vagy csemege)
 3 evőkanál olívaolaj
 1 teáskanál mustár
 2 teáskanál cukor
 2 evőkanál almaecet
 1 evőkanál tökmagolaj (tálaláshoz, elhagyható)

Elkészítése:
A burgonyasaláta: - A burgonyát a sóval és a köménnyel puhára főzzük. Hagyjuk egy kicsit kihűlni, majd hámozzuk meg, és szeleteljük fel. Keverjük össze a többi hozzávalóval.

Sült hal elkészítése:
A halat irdaljuk be 1-2 cm mélyen. Sóval, rozmaringgal és borssal dörzsöljük be alaposan. Fontos, hogy a hal szoba-hőmérsékletű legyen, amikor sütjük. Felhevítjük az olajt egy serpenyőben, és mind a két oldalát 3-4 perc alatt arany barnára sütjük. Ez a halfajta jól bírja a sütést, és nem esik szét. Tálaláskor tehetünk tökmagolajat a burgonyára, citromot pedig a halra.

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek