Szilikon kenőlapát, spatula 26 cm

Szilikon kenőlapát, spatula 26 cm
Szilikon kenőlapát, spatula 26 cm
Szilikon kenőlapát, spatula 26 cm
Szilikon kenőlapát, spatula 26 cm
Szilikon kenőlapát, spatula 26 cm
Szilikon kenőlapát, spatula 26 cm
konyhai spatula, cukrász spatula, cukrász kenőlapát
Ár:
1.250 Ft
Cikkszám:
PL506290
Vonalkód:
5904134506290
Súly:
50 g
Hosszúság:
26.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:

Termékváltozatok:

Szín:

A Szilikon kenőlapát, spatula 26 cm segítségével könnyedén vihetünk fel a készülő tortákra krémeket, habokat, illetve keverhetjük össze sütéskor és főzéskor az alapanyagokat. Anyaga, szilikon fej és szilikon alapú ergonomikus nyél. Vasoxiddal töltött, így hőálló. Minden féle típusú anyagból készült edényben jól használható. Alkalmas a tapadásmentes bevonatú edényekhez, melyeknek a felületét nem károsítja. Mosogatógépben mosható.

Részletes méretleírás:
- hosszúság: 26,50 cm; - ebből a lapát: 9,50 cm
- lapát szélesség: 3,80 cm
- tömeg: 0,045 kg
- minimum és maximum hőmérséklet tartomány: - 40 °C és +230 °C között

Dupla csokis torta

Hozzávalók:
A piskótához:
  6 db tojás
  30 dkg porcukor
  6 evőkanál, forró víz
  20 dkg liszt
- fél csomag sütőpor
- csipet só

A krémhez:
 2 csomag csokoládés pudingpor
 20 dkg jó minőségű csokoládé
 5 dl tej
 12 dkg porcukor
 25 dkg vaj
 2 csomag vaníliás cukor

A díszítéshez:
 - eper, málna, banán vagy bármilyen gyümölcs, ízlés szerint
 - pirított dió
 5 dkg tortabevonó
 2 evőkanál olaj
 1 csomag tejszínhabpor
 1,5 dl tej

Elkészítése:
A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, és a fehérjéket egy csipet sóval berakjuk a hűtőbe. A sárgákat a forró vízzel és a porcukorral legalább 5 percen át habosra kavarjuk. A lisztbe kavarjuk a sütőport, és a tojássárgához szitáljuk, és jól összekeverjük. Egy 26 cm-es tortaformát sütőpapírral kibélelünk (a teflonbevonatú tortaformákat nem kell kibélelni), a sütőnket begyújtjuk, és 175 fokra előmelegítjük. A tojásfehérjét kemény habbá - szinte túróssá - keverjük, és egy nagy lapát segítségével óvatosan a lisztes keverékembe forgatjuk-keverjük. Beleöntjük a formába, elegyengetjük, és berakjuk a sütőbe 10 percre sülni, ezután a 160 fokra csökkentjük a hőt, és 30 percig sütjük a tésztát.

Közben a tejjel, a porcukorral, a vaníliás cukorral és puding alapanyaggal kemény pudingot főzünk. Gőz fölött megolvasztjuk a csokikat, és a még forró pudingba keverjük. Lehűtjük. Megnézzük 30 perc után a tésztát, hurkapálcával, és ha nem jó, akkor még visszatesszük 10 percre. Ha a krém kihűlt, akkor belekeverjük a vajat. Ha nagyon csomós, akkor szokás szerint bevetjük a bot mixert, mert azzal habos krémet kapunk. Ha a torta is kihűlt, akkor keresztben 3 felé vágjuk, betöltjük a krémmel, és lehet is díszíteni.

Megjegyzés a díszítéshez:
A torta tetejére olvasztott tortabevonót rakunk, és amikor megszilárdult, akkor a habporból vert habbal bekenjük az oldalát. Pirított, durvára vágott dióval bevonjuk az oldalát, és a maradék tejszínhabbal díszíthetjük még.

Cukrász segédeszköz
A termék anyag összetétele:Szilikon
Hőálló tartomány maximum:+230 °C
Mosogatógéppel mosható:Igen

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek