- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Öntöttvas grillserpenyő 24 cm
Öntöttvas grillserpenyő 24 cm
Öntöttvas grillserpenyő 24 cm
öntöttvas nyeles serpenyő, öntöttvas szeletsütő, öntöttvas sütőedény
Ár:
9.990 Ft
Cikkszám:
PH-15321
Gyártó:
Súly:
1.93 kg
Ürtartalom:
1.50 l
Magasság:
4.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Öntöttvas grillserpenyő 24 cm beszerzése a legjobb választás. Anyaga vasöntvény, lecsavarozható fa markolattal. Gáz, indukciós, az-az gerjesztéses, elektromos, halogén és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt kiváló hatásfokkal vehető igénybe. Szabadtéri tűzhelyre is kiváló. Minden, ami szemnek-szájnak ingere elkészíthető benne, ha sütni kell. Használat után mossuk ki. Semleges folyékony mosószert használjunk, töröljük szárazra, majd melegítsük fel, hogy kiszáradhasson. Ezzel megóvjuk a rozsdásodástól.
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 21 cm; - külső: 22 cm
- átmérő felső belső: 24 cm; - külső: 25
- hosszúság, sütőedény+markolat: 46 cm
- magasság belső: 4,40 cm; - külső: 4,53 cm
- tömeg: 1,930 kg
- űrtartalom: 1,50 liter
Csevapcsicsa
Hozzávalók 5 személy részére:
70 dkg darált zsíros marhahús
30 dkg darált zsíros sertéshús
1 mokkáskanál szódabikarbóna
kicsit kevesebb, mint 1 csapott evőkanál só
fél kiskanál őrölt fekete-bors
1 gerezd fokhagyma vagy 1 kiskanál fokhagymakrém
2-3 evőkanál jéghideg víz (lehet szódavíz is)
A sütéshez:
2-3 evőkanál olíva olaj
A tálaláshoz:
lila-hagyma
puha kenyér
Elkészítése:
A kétféle húst kockákra vágjuk, majd kétszer ledaráljuk. Ezután a szódabikarbónával, a sóval, a borssal, a fokhagymával és a jéghideg vízzel alaposan összegyúrjuk. Letakarjuk, és hűtőszekrényben érleljük 1 éjszakán át.
Másnap vizes kézzel hüvelykujjnyi kolbászkákat formálunk belőle, amiket kettesével kihegyezett hurkapálcára vagy nyársra húzunk.
Amikor a grillrostély kellően forró, és a fa-szén csak parázslik alatta, a húsos nyársakat rárakjuk, és többször megforgatva kb. 12 perc alatt megsütjük, közben kevés olajjal kenegetjük.
Köretként karikákra vágott lila-hagymát és puha kenyeret kínálunk hozzá.
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 21 cm; - külső: 22 cm
- átmérő felső belső: 24 cm; - külső: 25
- hosszúság, sütőedény+markolat: 46 cm
- magasság belső: 4,40 cm; - külső: 4,53 cm
- tömeg: 1,930 kg
- űrtartalom: 1,50 liter
Csevapcsicsa
Hozzávalók 5 személy részére:
70 dkg darált zsíros marhahús
30 dkg darált zsíros sertéshús
1 mokkáskanál szódabikarbóna
kicsit kevesebb, mint 1 csapott evőkanál só
fél kiskanál őrölt fekete-bors
1 gerezd fokhagyma vagy 1 kiskanál fokhagymakrém
2-3 evőkanál jéghideg víz (lehet szódavíz is)
A sütéshez:
2-3 evőkanál olíva olaj
A tálaláshoz:
lila-hagyma
puha kenyér
Elkészítése:
A kétféle húst kockákra vágjuk, majd kétszer ledaráljuk. Ezután a szódabikarbónával, a sóval, a borssal, a fokhagymával és a jéghideg vízzel alaposan összegyúrjuk. Letakarjuk, és hűtőszekrényben érleljük 1 éjszakán át.
Másnap vizes kézzel hüvelykujjnyi kolbászkákat formálunk belőle, amiket kettesével kihegyezett hurkapálcára vagy nyársra húzunk.
Amikor a grillrostély kellően forró, és a fa-szén csak parázslik alatta, a húsos nyársakat rárakjuk, és többször megforgatva kb. 12 perc alatt megsütjük, közben kevés olajjal kenegetjük.
Köretként karikákra vágott lila-hagymát és puha kenyeret kínálunk hozzá.
Paraméterek
Sütőedény | |
A termék anyag összetétele: | Öntöttvas |
Átmérő alsó belső: | 21.00 cm |
Átmérő alsó külső: | 21.50 cm |
Átmérő felső belső: | 24.00 cm |
Átmérő felső külső: | 25.00 cm |
Magasság belső: | 4.40 cm |
Magasság külső: | 4.50 cm |
Öntöttvas: | Igen |
Rozsdamentes: | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*