Öntöttvas grillserpenyő 24 cm

Alacsony oldalú gömbölyded fanyeles sütőedény. Átmérő 22 cm, magasság 4.5 cm, nyéllel 46 cm hosszú.
Alacsony oldalú gömbölyded fanyeles sütőedény. Átmérő 22 cm, magasság 4.5 cm, nyéllel 46 cm hosszú.
Alacsony oldalú gömbölyded fanyeles sütőedény. Átmérő 22 cm, magasság 4.5 cm, nyéllel 46 cm hosszú.
Alacsony oldalú gömbölyded fanyeles sütőedény. Átmérő 22 cm, magasság 4.5 cm, nyéllel 46 cm hosszú.
Alacsony oldalú gömbölyded fanyeles sütőedény. Átmérő 22 cm, magasság 4.5 cm, nyéllel 46 cm hosszú.
Öntöttvas grillserpenyő 24 cm
öntöttvas nyeles serpenyő, öntöttvas szeletsütő, öntöttvas sütőedény
Ár:
9.990 Ft
Cikkszám:
PH-15321
Súly:
1.93 kg
Ürtartalom:
1.50 l
Magasság:
4.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Egy Öntöttvas grillserpenyő 24 cm beszerzése a legjobb választás. Anyaga vasöntvény, lecsavarozható fa markolattal. Gáz, indukciós, az-az gerjesztéses, elektromos, halogén és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt kiváló hatásfokkal vehető igénybe. Szabadtéri tűzhelyre is kiváló. Minden, ami szemnek-szájnak ingere elkészíthető benne, ha sütni kell. Használat után mossuk ki. Semleges folyékony mosószert használjunk, töröljük szárazra, majd melegítsük fel, hogy kiszáradhasson. Ezzel megóvjuk a rozsdásodástól.

Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 21 cm; - külső: 22 cm
- átmérő felső belső: 24 cm; - külső: 25
- hosszúság, sütőedény+markolat: 46 cm
- magasság belső: 4,40 cm; - külső: 4,53 cm
- tömeg: 1,930 kg
- űrtartalom: 1,50 liter

Csevapcsicsa

Hozzávalók 5 személy részére:
 70 dkg darált zsíros marhahús
 30 dkg darált zsíros sertéshús
 1 mokkáskanál szódabikarbóna
 kicsit kevesebb, mint 1 csapott evőkanál só
 fél kiskanál őrölt fekete-bors
 1 gerezd fokhagyma vagy 1 kiskanál fokhagymakrém
 2-3 evőkanál jéghideg víz (lehet szódavíz is)

A sütéshez:
 2-3 evőkanál olíva olaj

A tálaláshoz:
 lila-hagyma
 puha kenyér

Elkészítése:
A kétféle húst kockákra vágjuk, majd kétszer ledaráljuk. Ezután a szódabikarbónával, a sóval, a borssal, a fokhagymával és a jéghideg vízzel alaposan összegyúrjuk. Letakarjuk, és hűtőszekrényben érleljük 1 éjszakán át.
Másnap vizes kézzel hüvelykujjnyi kolbászkákat formálunk belőle, amiket kettesével kihegyezett hurkapálcára vagy nyársra húzunk.
Amikor a grillrostély kellően forró, és a fa-szén csak parázslik alatta, a húsos nyársakat rárakjuk, és többször megforgatva kb. 12 perc alatt megsütjük, közben kevés olajjal kenegetjük.
Köretként karikákra vágott lila-hagymát és puha kenyeret kínálunk hozzá.
Sütőedény
A termék anyag összetétele:Öntöttvas
Átmérő alsó belső:21.00 cm
Átmérő alsó külső:21.50 cm
Átmérő felső belső:24.00 cm
Átmérő felső külső:25.00 cm
Magasság belső:4.40 cm
Magasság külső:4.50 cm
Öntöttvas:Igen
Rozsdamentes:Nem
Mosogatógéppel mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek