- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Zománcozott öntöttvas lábas 4 literes
Zománcozott öntöttvas lábas 4 literes
Zománcozott öntöttvas lábas 4 literes
öntöttvas magas lábas
Ár:
16.950 Ft
Cikkszám:
HU572242-ITL
Gyártói cikkszám:
12012
Vonalkód:
5999558572242
Gyártó:
Súly:
3.85 kg
Ürtartalom:
4 l
Magasság:
5.60 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a Zománcozott öntöttvas lábas 4 literes kínálatunkból! Anyaga vasöntvény kívül belül zománcozva. Mindennemű energiát felhasználó tűzhelyre kiváló paraméterekkel tervezett főzőedény. Használat után mossuk. Semleges folyékony mosószert használjunk és töröljük szárazra. Gáz, indukciós és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt kiváló hatásfokkal vehető igénybe. Mikrohullámú sütő kivételével minden tűzhely sütőjébe használható. Könnyen tisztítható.
Figyelem, az űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 19 cm; - külső: 22 cm
- átmérő belső belső: 23 cm; - külső: 24,5 cm; - fülekkel: 30 cm
- magasság belső: 10 cm; - külső: 11,5 cm; - fedővel+fogó: 17,5 cm
- tömeg fedővel: 5,60 kg; - fedő nélkül: 3,845 kg; - fedő: 1,755 kg
- űrtartalom: 4 liter
Báránytokány
Hozzávalók:
1 kg bárányhús (lapocka, vagy comb)
10 dkg füstölt szalonna
2 dkg só
3 g őrölt fekete-bors
10 dkg hagyma
3-4 evőkanál olíva olaj
3 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
A húst megmossuk, leszárítjuk és csíkokra vágjuk. Felkockázzuk a füstölt szalonnát és az olajban kisütjük. Hozzáadjuk a finomra vágott hagymát és aranysárgára pároljuk. A húscsíkokat megsózzuk, és megpirítjuk. Ráöntünk körülbelül egy deci vizet, rátesszük a szétnyomott fokhagymagerezdeket és a borsot, majd fedő alatt készre pároljuk.
Figyelem, az űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 19 cm; - külső: 22 cm
- átmérő belső belső: 23 cm; - külső: 24,5 cm; - fülekkel: 30 cm
- magasság belső: 10 cm; - külső: 11,5 cm; - fedővel+fogó: 17,5 cm
- tömeg fedővel: 5,60 kg; - fedő nélkül: 3,845 kg; - fedő: 1,755 kg
- űrtartalom: 4 liter
Báránytokány
Hozzávalók:
1 kg bárányhús (lapocka, vagy comb)
10 dkg füstölt szalonna
2 dkg só
3 g őrölt fekete-bors
10 dkg hagyma
3-4 evőkanál olíva olaj
3 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
A húst megmossuk, leszárítjuk és csíkokra vágjuk. Felkockázzuk a füstölt szalonnát és az olajban kisütjük. Hozzáadjuk a finomra vágott hagymát és aranysárgára pároljuk. A húscsíkokat megsózzuk, és megpirítjuk. Ráöntünk körülbelül egy deci vizet, rátesszük a szétnyomott fokhagymagerezdeket és a borsot, majd fedő alatt készre pároljuk.
Paraméterek
Edény | |
A termék anyag összetétele: | Öntöttvas |
Átmérő: | 24.00 cm |
Átmérő alsó belső: | 19.00 cm |
Átmérő alsó külső: | 22.00 cm |
Átmérő felső belső: | 23.00 cm |
Átmérő felső külső: | 24.50 cm |
Öntöttvas: | Igen |
Zománcozott: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Szín: | Piros - Fehér |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*