Zománcozott öntöttvas lábas 4 literes - Edény és Konyhai Segédeszköz Webáruház

Zománcozott öntöttvas lábas 4 literes
Zománcozott öntöttvas lábas 4 literes
öntöttvas magas lábas
Ár:
16.950 Ft
Cikkszám:
HU572242-ITL
Gyártói cikkszám:
12012
Vonalkód:
5999558572242
Gyártó:
P.R.C
Súly:
3.85 kg
Ürtartalom:
4 l
Magasság:
5.60 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év

Leírás

Vásároljon a Zománcozott öntöttvas lábas 4 literes kínálatunkból! Anyaga vasöntvény kívül belül zománcozva. Mindennemű energiát felhasználó tűzhelyre kiváló paraméterekkel tervezett főzőedény. Használat után mossuk. Semleges folyékony mosószert használjunk és töröljük szárazra. Gáz, indukciós és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt kiváló hatásfokkal vehető igénybe. Mikrohullámú sütő kivételével minden tűzhely sütőjébe használható. Könnyen tisztítható.
Figyelem, az űrtartalom = az edény színültig töltve!

Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 19 cm; - külső: 22 cm
- átmérő belső belső: 23 cm; - külső: 24,5 cm; - fülekkel: 30 cm
- magasság belső: 10 cm; - külső: 11,5 cm; - fedővel+fogó: 17,5 cm
- tömeg fedővel: 5,60 kg; - fedő nélkül: 3,845 kg; -  fedő: 1,755 kg
- űrtartalom: 4 liter

Báránytokány

Hozzávalók:
 1 kg bárányhús (lapocka, vagy comb)
 10 dkg füstölt szalonna
 2 dkg só
 3 g őrölt fekete-bors
 10 dkg hagyma
 3-4 evőkanál olíva olaj
 3 gerezd fokhagyma

Elkészítése:
A húst megmossuk, leszárítjuk és csíkokra vágjuk. Felkockázzuk a füstölt szalonnát és az olajban kisütjük. Hozzáadjuk a finomra vágott hagymát és aranysárgára pároljuk. A húscsíkokat megsózzuk, és megpirítjuk. Ráöntünk körülbelül egy deci vizet, rátesszük a szétnyomott fokhagymagerezdeket és a borsot, majd fedő alatt készre pároljuk.

Paraméterek

Edény
A termék anyag összetétele:Öntöttvas
Átmérő:24.00 cm
Átmérő alsó belső:19.00 cm
Átmérő alsó külső:22.00 cm
Átmérő felső belső:23.00 cm
Átmérő felső külső:24.50 cm
Öntöttvas:Igen
Zománcozott:Igen
Mosogatógéppel mosható:Nem
Szín:Piros - Fehér