- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Indukciós pároló edény 4 részes 2 literes
Indukciós pároló edény 4 részes 2 literes
Indukciós pároló edény 4 részes 2 literes
rozsdamentes pároló edény, zöldségpároló edény
Ár:
14.950 Ft
Cikkszám:
RS-ST5102-03
Vonalkód:
4690317022817
Gyártó:
Súly:
1.29 kg
Ürtartalom:
2 l
Magasság:
25 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon az Indukciós pároló edény 4 részes 2 literes kínálatunkból! Anyaga 18/10 króm-nikkel rozsdamentes nemesacél. Üvegfedő a fedő, pont-hegesztett fülek az edényeken, a fedőn lecsavarozható fém gomb. Gáz, elektromos, indukciós, üvegkerámia, halogén és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt használható. A több rétegből álló hővezető alja biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Mosogatógépbe rakható. Figyelem, űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
A lábas adatai:
- átmérő belső: 18 cm; - külső: 19,5 cm; - fülekkel: 26 cm
- magasság belső: 9,5 cm; - külső: 10 cm, - fedővel: 15,5 cm
- tömeg fedővel: 0,820 kg; - fedő nélkül: 0,545; - fedő: 0,270 kg
- űrtartalom: 2,40 liter
A pároló (fura-tolt) edények (2 db) adatai:
- átmérő belső: 18 cm; - külső: 19,5 cm; - fülekkel: 26 cm
- magasság belső: 8,5 cm; - külső: 8,8 cm
- tömeg: 0,235 kg; - furat átmérő: 0,035 cm
- űrtartalom: 2,10 liter
Az edény együttes adatai:
- magasság fedő nélkül: 20 cm; - fedővel: 25 cm
- tömeg fedővel: 1,290 kg; - fedő nélkül: 1,020 kg
Párolt csirkemell zöldség körettel, sajtmártással
(Négy adagnak megfelelő mennyiség.)
Hozzávalók:
egy közepes fejű karfiol
két nagy sárgarépa
6-7 szem kisebb krumpli
8-10 nagy fej csiperkegomba
egy nagy csirkemell
Elkészítése:
A karfiolt rózsákra szedjük és félbevágjuk. A répákat centis karikákra, a krumplikat 4 cikkbe, a gombákat úgy körülbelül egy centis csíkokra, a csirkemellet pedig centis hasábokra vágjuk.
Az legalsó edénybe vizet kell önteni a mércéig, ha meg nincs mérce úgy háromnegyedig.
Az alsó szintre kerül a karfiol és a répa, a középső szintre a gomba és a krumpli, felülre pedig a csirkemell. Amikor a csirkemell átfehéredett, azt óvatosan átforgatjuk.
Amíg párolódik a csirkemell a zöldségekkel (kb. 35-40 perc. Megjegyzés: - amikor felforrt a víz az alsó edénybe, akkor takarékra állítjuk a fűtő karikát), sajtmártást csinálunk.
Elkészítése:
5 dkg vajból 3-4 dkg liszttel világos rántást készítünk, majd 5-6 dl forró tejjel lassan állandóan kavargatva felengedjük. Ízlés szerint őrölt szerecsendió, fehérbors, pici cukor és só megy bele. Végül a reszelt sajt szintén ízlés szerint. Ha a sajt felolvadt, akkor kész a mártás.
Amikor az ételpároló lecsengett, ízlés szerint minden réteget ízlés szerint sózunk, vagy megszórhatjuk akár fűszerkeverékkel (vegeta) is. Újra lefedjük, és még a maradék víz fölött pároljuk még 5 percig.
Részletes méretleírás:
A lábas adatai:
- átmérő belső: 18 cm; - külső: 19,5 cm; - fülekkel: 26 cm
- magasság belső: 9,5 cm; - külső: 10 cm, - fedővel: 15,5 cm
- tömeg fedővel: 0,820 kg; - fedő nélkül: 0,545; - fedő: 0,270 kg
- űrtartalom: 2,40 liter
A pároló (fura-tolt) edények (2 db) adatai:
- átmérő belső: 18 cm; - külső: 19,5 cm; - fülekkel: 26 cm
- magasság belső: 8,5 cm; - külső: 8,8 cm
- tömeg: 0,235 kg; - furat átmérő: 0,035 cm
- űrtartalom: 2,10 liter
Az edény együttes adatai:
- magasság fedő nélkül: 20 cm; - fedővel: 25 cm
- tömeg fedővel: 1,290 kg; - fedő nélkül: 1,020 kg
Párolt csirkemell zöldség körettel, sajtmártással
(Négy adagnak megfelelő mennyiség.)
Hozzávalók:
egy közepes fejű karfiol
két nagy sárgarépa
6-7 szem kisebb krumpli
8-10 nagy fej csiperkegomba
egy nagy csirkemell
Elkészítése:
A karfiolt rózsákra szedjük és félbevágjuk. A répákat centis karikákra, a krumplikat 4 cikkbe, a gombákat úgy körülbelül egy centis csíkokra, a csirkemellet pedig centis hasábokra vágjuk.
Az legalsó edénybe vizet kell önteni a mércéig, ha meg nincs mérce úgy háromnegyedig.
Az alsó szintre kerül a karfiol és a répa, a középső szintre a gomba és a krumpli, felülre pedig a csirkemell. Amikor a csirkemell átfehéredett, azt óvatosan átforgatjuk.
Amíg párolódik a csirkemell a zöldségekkel (kb. 35-40 perc. Megjegyzés: - amikor felforrt a víz az alsó edénybe, akkor takarékra állítjuk a fűtő karikát), sajtmártást csinálunk.
Elkészítése:
5 dkg vajból 3-4 dkg liszttel világos rántást készítünk, majd 5-6 dl forró tejjel lassan állandóan kavargatva felengedjük. Ízlés szerint őrölt szerecsendió, fehérbors, pici cukor és só megy bele. Végül a reszelt sajt szintén ízlés szerint. Ha a sajt felolvadt, akkor kész a mártás.
Amikor az ételpároló lecsengett, ízlés szerint minden réteget ízlés szerint sózunk, vagy megszórhatjuk akár fűszerkeverékkel (vegeta) is. Újra lefedjük, és még a maradék víz fölött pároljuk még 5 percig.
Paraméterek
Edény | |
A termék anyag összetétele: | Króm-nikkel nemesacél 18/10% |
Átmérő belső: | 18.00 cm |
Átmérő külső: | 19.50 cm |
Két betétes: | Igen |
Indukciós: | Igen |
Króm-nikkel nemesacél: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mércézett: | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*