Kacsasütő

Termékcsoport leírás

Kacsasütő
Vásároljon a kacsasütő kínálatunkból! Nagy-méretű boltozatos enyhén ívelt ovális alakzatú többnyire cserépből, jénai üvegből, zománcozott vaslemezből vagy öntöttvasból készült sütőtál melyben még az egészben hagyott kacsa vagy kisebb liba is jól párolható és süthető. Alkalmas még mindenféle rakott étel és sólet készítésére is. Készülhet mindenféle anyagból úgymint kőből bármilyen fémből, agyagból, üvegből stb. Alakjának oka, a célszerűség.

Termék lista

Kacsasütő aromafedővel gránit bevonattal
Cikkszám:PL201645-AMB-B

A gránit bevonatos indukciós kacsasütő vegytiszta alumínium öntvényből készül több rétegű gránit bevonattal a belső felületen. Kiváló minőségű és megbízható.

22.990 Ft
(0 értékelés)
Zománcozott kacsasütő 10 literes
Cikkszám:HU741380-BB

Vásároljon a zománcozott kacsasütő 10 literes kínálatunkból! Ez, egy nagyméretű boltozatos, enyhébben ívelt tetővel ellátott sütőtál melyben még az egészben hagyott kacsa, vagy kisebb liba is jól párolható és süthető.

11.990 Ft
(0 értékelés)
Zománcozott kacsasütő 10 literes PL
Cikkszám:PL653758-DOM

A zománcozott kacsasütő 10 literes gyakorlatias és formatervezett. Elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésnek, nem hiányozhat a sütőedényeink közül.

13.990 Ft
(0 értékelés)
Zománcozott kacsasütő 7 literes
Cikkszám:HU741342-BB

Vásároljon a zománcozott kacsasütő 7 literes kínálatunkból! Ez egy, nagyméretű, boltozatos enyhébben ívelt tetővel ellátott sütőtál melyben még az egészben hagyott kacsa, kisebb liba is jól párolható, süthető.

8.990 Ft
(0 értékelés)
1 - 4 / 4 termék

Termékcsoportok

Árengedményes termékek

Termék szűrő

  • Raktárkészlet szűrő
  • Termék típus
  • Ár (bruttó)
    •  -  Ft
  • Gyártó
  • Kerámiabevonatós