Zománcozott kacsasütő 10 literes

Zománcozott kacsasütő 10 literes
Zománcozott kacsasütő 10 literes
Zománcozott kacsasütő 10 literes
Zománcozott kacsasütő 10 literes
Zománcozott kacsasütő 10 literes
Zománcozott kacsasütő 10 literes
kacsa és libasütő, ovális libasütő
Ár:
12.990 Ft
10.850 Ft
Cikkszám:
HU741380-BB
Vonalkód:
5998666741380
Súly:
1.40 kg
Ürtartalom:
10 l
Szélesség:
30 cm
Hosszúság:
43 cm
Magasság:
11 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
A Zománcozott kacsasütő 10 literes két részből tevődik össze. Anyaga 0,50 mm vastag vaslemez méretre szabva, alakra préselve majd duplán zománcozva. Időálló, könnyen tisztítható, mosogatógépbe rakható. Mikrohullámú sütő kivételével minden tűzhely sütőjébe és kemencébe használható. Bárminemű finomság úgymint a kacsa, pulyka, liba, csülök, borda elkészítésére ajánlott. Rakott és töltött ételek is készíthetők benne.

Részletes méretleírás:
- hosszúság belső: 36 cm; - külső: 39,50 cm
- szélesség belső: 26 cm; - külső: 30 cm
- magasság fedő nélkül: 11 cm; - fedővel: 17 cm; - füllel: 19 cm
- tömeg fedővel: 1,590 kg; - fedő nélkül: 0,885 kg
- űrtartalom fedő nélkül: 7 liter; - fedővel: 10 liter

Libasült

Hozzávalók:
 1 db 3-3,20 kg-os pecsenyeliba
 4 db szép alma
 - só, ízlés szerint
 - majoránna
 - őrölt fekete bors

Elkészítése:
Az egész tisztított libát megmossuk, leszárítjuk. A külső szárnycsontokat levágjuk. Az egész libát a fűszerekkel kívül-belül bedörzsöljük. Az almákat félbevágjuk, a magházukat kivesszük és a liba belsejébe nyomjuk. Sütő tepsibe téve 2 (kettő) ujjnyi vizet öntünk alá és 180 fokos sütőben kb. két és fél órát sütjük. 20 (húsz) perc sütés után a bőrét húsvillával megböködjük, 1 (egy) óra sülés után a hasára fordítva tovább sütjük, amíg a bőre pirosodni nem kezd, majd visszafordítva a hasa bőrét is piros, ropogósra sütjük.
Kivesszük a sült libát a kisült libazsírból és melegen tartjuk. A libazsírt leöntjük a tepsiből addig, amíg a sötét szaftos részt el nem érjük. Ezt félretesszük, a megmaradt barna szaftos részen kevés vajat elmorzsolunk, liszttel megszórjuk, jól elkeverjük, forró levessel felengedjük, felforraljuk és átszűrjük.
Tálaláskor a megsült libát nyolc darabra vágjuk. Adagonként 2 (kettő) db-ot teszünk a tányérra, vagy pedig tálra tálalva az egész felvágott libát úgy, hogy minden darabra jusson egy sült-alma-gerezd is.
Az elkészített mártást külön adjuk hozzá, narancs-vagy citromlével ízesítve.
Burgonyával, párolt káposztával tálaljuk, nagyon finom hagymás tört burgonyával is.
Zománcozott edény
Anyag összetétele:Zománcozott vaslemez
Indukciós:Nem
Zománcozott:Igen
Mosogatógépbe mosható:Igen
Szín:Mákos

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak


Szállítási díjak fizetési lehetőségek szerint!

Bankkártyás fizetéssel: 1 590 Ft.
Banki átutalással: 1 450 Ft.
Utánvétellel:
- Házhoz-szállítással: 1 990 Ft.
- Postán maradó: 1 750 Ft.

Szállítási idő!
Csomag összeállítási idő 2-7 munkanap.
Szállítja az MPL futárszolgálat.
Kézbesítés a csomag feladástól számított 1-2 munkanap.

Megjegyzés:
- Saját árukészlettel rendelkezünk, viszont előfordulhat, hogy a megrendelt termék kifogy. Ilyen esetbe 24 órán belül felvesszük önnel a kapcsolatot!

Telefonos ügyfélszolgálat:
Figyelem! - Számkijelzés nélküli telefonhívásokat nem fogadunk!

Hétfőtől - Péntekig:
   09 - 17 óra között
Szombaton:
   09 - 13 óra között
Vasárnap nincs ügyfélszolgálat!

Tel: 06-20-3710869
       06-30-8198418
E-mail: info@edenyhu.hu

Megnézett termékek

AKCIÓZománcozott kacsasütő 10 literes