Indukciós teafőző

Termékcsoport leírás

Indukciós teafőző

Az indukciós teafőző általában fém és zárható lefödhető edény. Készülhet rozsdamentes acélból, zománcozott vaslemezből vagy akár nemesfémből is amennyiben indukálható aljjal látják el. A teflonbevonatú forralóedény alatt az esetek nagy többségében alumínium rejtőzik acélbetétes aljzattal. A teavíz forralás szempontjából a bevonat nélküli rozsdamentes acélból készült gerjesztéses forraló kanna a legjobb. A zománcozott teaforraló is tökéletesen megfelel a teakészítésnek feltéve, hogy nincs lepattogva róla a zománcbevonat. Ugyanis ott ahonnan hiányzik a zománc réteg elkezd az anyag rozsdásodni, ami nem jó ha belefő a teavízbe nem beszélve arról, hogy azon a helyen ki is fog lyukadni az edény.

Termék lista

Zománcozott indukciós teafőző 1,90 literes B
Cikkszám:PL371201-AMB

A Zománcozott indukciós teafőző 1,90 literes B gáz, elektromos, kerámia, indukciós és fatüzelésű tűzhelyen használható. Elengedhetetlen tartozéka a konyhának.

10.990 Ft
(0 értékelés)
Zománcozott indukciós teafőző 1,90 literes Sz
Cikkszám:PL371621-AMB

A Zománcozott indukciós teafőző 1,90 literes Sz elengedhetetlen tartozéka a konyhának. Anyaga 1 mm vastag vaslemez méretre szabva, préselve majd zománcozva.

10.990 Ft
(0 értékelés)
Zománcozott indukciós teafőző 1,90 literes Z
Cikkszám:PL371614-AMB

A Zománcozott indukciós teafőző 1,90 literes Z anyaga 1 mm-es vaslemez. A külső és belső felülete kétszer van zománcozva. Minden tűzhelyen jól használható.

10.990 Ft
(0 értékelés)
Zománcozott teafőző 2,5 literes
Cikkszám:UA010287-BLX

A Zománcozott teafőző 2,5 literes anyaga 1 mm-es vaslemez méretre szabva alakra préselve. Az alakját elnyert edény külső-belső felületét kétszer zománcozták.

9.990 Ft
(1 értékelés)
1 - 4 / 4 termék

Termékcsoportok

Árengedményes termékek

Termék szűrő

  • Raktárkészlet szűrő
  • Termék típus
  • Ár (bruttó)
    •  -  Ft
  • Gyártó
  • Kerámiabevonatós