- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Zománcozott láncos szeletsütő 40 cm
Zománcozott láncos szeletsütő 40 cm
Zománcozott láncos szeletsütő 40 cm
szeletsütő lánccal, zománc szeletsütő láncos, mákos szeletsütő
Ár:
6.450 Ft
Cikkszám:
HU110139-TFA
Vonalkód:
5999559110139
Gyártó:
Súly:
1.20 kg
Ürtartalom:
6.40 l
Magasság:
5.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Zománcozott láncos szeletsütő 40 cm -es beszerzése a legjobb választás. Anyaga 1 mm vastag vaslemez méretre szabva, alakra préselve kizárva minden nemű illesztést forrasztást vagy hegesztést. A lánctartó füleit utólag hegesztik az edényre, majd duplán zománcozzák, a már eredeti alakját elnyert terméket. Könnyen tisztítható. Szabadtéri tűzön, vagy gáz, elektromos, üvegkerámia, halogén és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt használható.
Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó: 36 cm; - felső: 40 cm
- lánc hossza: 57 cm
- magasság: 5,5 cm
- tömeg: 1,125 kg
- űrtartalom: 6,40 liter
Bárányszeletek padlizsánnal
Hozzávalók (6 személyre):
bárányborda vagy comb 80 dkg
padlizsán 60 dkg
füstölt szalonna 10 dkg
fokhagyma 2 gerezd
száraz vörös bor 2-3 dl
olaj 1 evőkanál só
bors
petrezselyem
Elkészítése:
A húst megmossuk, szárazra töröljük, gyengén besózzuk. A szalonnát apróra vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk, kissé megpirítjuk és erős tűzön hirtelen átforgatjuk benne a húst, majd hozzáöntünk egy kevés bort, mérsékelt tűzön fedő alatt pároljuk, mindig egy kevés borral pótolva az elfőtt levet. Közben elkészítjük a padlizsánt: műanyag vagy fakéssel meghámozzuk, hosszanti irányban vékonyan felszeleteljük, kissé megsózzuk és egy rétegben egy nagyobb deszkára helyezzük, azt megbillentve, hogy a leve lecsoroghasson. Ezt a műveletet nem szabad kihagyni, mert keserű marad a padlizsán. Ezután papírszalvétával megtörölgetjük, bő forró olajban kisütjük, itatóspapírra szedjük. Ha a hús megpuhult hozzáadjuk az elősütött padlizsánt, meghintjük bőven vágott petrezselyemmel, összekeverjük. Köretnek burgonyakrokettet ajánlunk.
Az ünnep, így a húsvét is attól igazán szép, hogy készülünk rá. Még meghittebbé válik, ha a készülődésben a családtagok is részt vesznek.
Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó: 36 cm; - felső: 40 cm
- lánc hossza: 57 cm
- magasság: 5,5 cm
- tömeg: 1,125 kg
- űrtartalom: 6,40 liter
Bárányszeletek padlizsánnal
Hozzávalók (6 személyre):
bárányborda vagy comb 80 dkg
padlizsán 60 dkg
füstölt szalonna 10 dkg
fokhagyma 2 gerezd
száraz vörös bor 2-3 dl
olaj 1 evőkanál só
bors
petrezselyem
Elkészítése:
A húst megmossuk, szárazra töröljük, gyengén besózzuk. A szalonnát apróra vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk, kissé megpirítjuk és erős tűzön hirtelen átforgatjuk benne a húst, majd hozzáöntünk egy kevés bort, mérsékelt tűzön fedő alatt pároljuk, mindig egy kevés borral pótolva az elfőtt levet. Közben elkészítjük a padlizsánt: műanyag vagy fakéssel meghámozzuk, hosszanti irányban vékonyan felszeleteljük, kissé megsózzuk és egy rétegben egy nagyobb deszkára helyezzük, azt megbillentve, hogy a leve lecsoroghasson. Ezt a műveletet nem szabad kihagyni, mert keserű marad a padlizsán. Ezután papírszalvétával megtörölgetjük, bő forró olajban kisütjük, itatóspapírra szedjük. Ha a hús megpuhult hozzáadjuk az elősütött padlizsánt, meghintjük bőven vágott petrezselyemmel, összekeverjük. Köretnek burgonyakrokettet ajánlunk.
Az ünnep, így a húsvét is attól igazán szép, hogy készülünk rá. Még meghittebbé válik, ha a készülődésben a családtagok is részt vesznek.
Paraméterek
Szeletsütő | |
A termék anyag összetétele: | Zománcozott acéllemez |
Átmérő: | 40.00 cm |
Átmérő alsó: | 36.00 cm |
Átmérő felső: | 41.00 cm |
Zománcozott: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Szín: | Mákos |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*