- Főoldal
- Termékcsoportok
- Fa konyhai termékek
- Tökgyalu fakeretbe fogóval
Tökgyalu fakeretbe fogóval
Tökgyalu fakeretbe fogóval
kézi tökgyalu, fa tökgyalu, régi tökgyalu
Ár:
5.450 Ft
Cikkszám:
HU112676
Vonalkód:
5999559112676
Gyártó:
Súly:
0.52 kg
Szélesség:
14 cm
Hosszúság:
46 cm
Magasság:
2 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Tökgyalu fakeretbe fogóval beszerzése a legjobb választás. Anyagösszetétele: munkafelület fa, vágó szerkezet, vagyis a kése, acél. A káposzta és tökfélék forgácsolására egyaránt alkalmas és célszerű eszköz.
Részletes méretleírás:
- hosszúság fogóval: 46 cm; - fogó nélkül: 35 cm
- szélesség teljes: 14 cm; - munkafelület: 9,5 cm
- magasság belső: 1 cm; - külső: 2 cm
- tömeg: 0,0,485 kg
Tökfőzelék
Hozzávalók:
2 kg főzőtök
1 fej hagyma
1 csokor kapor
só (ízlés szerint)
2 evőkanál tejföl
ecet (ízlés szerint)
4 evőkanál olaj (olíva az igazi)
1 teáskanálnyi piros paprika (édes)
2-3 evőkanál liszt
Elkészítése:
A tököt megmossuk, megpucoljuk. Négyfelé vágjuk, kanállal a magját kikaparjuk és egy nagy tálba lereszeljük.
A hagymát megpucoljuk, majd apró darabokra vágjuk és a forró olajban üvegesre pirítjuk, egy kevés ideig hűlni hagyjuk, majd hozzáadjuk a piros paprikát vigyázva, hogy ne égjen meg. Miután szép piros szint váltott hozzáadjuk a lereszelt tököt az apróra vágott kaprot és felöntjük vízzel. Körülbelül 15 percig főzzük, közben kavargatjuk, és végül hozzáadjuk a sót. A tejfölből és a lisztből egy kevés tej hozzáadásával habarást készítünk és belekeverjük a főzelékbe. Gyakori kevergetés mellett még körülbelül 5-10 percig főzzük.
Részletes méretleírás:
- hosszúság fogóval: 46 cm; - fogó nélkül: 35 cm
- szélesség teljes: 14 cm; - munkafelület: 9,5 cm
- magasság belső: 1 cm; - külső: 2 cm
- tömeg: 0,0,485 kg
Tökfőzelék
Hozzávalók:
2 kg főzőtök
1 fej hagyma
1 csokor kapor
só (ízlés szerint)
2 evőkanál tejföl
ecet (ízlés szerint)
4 evőkanál olaj (olíva az igazi)
1 teáskanálnyi piros paprika (édes)
2-3 evőkanál liszt
Elkészítése:
A tököt megmossuk, megpucoljuk. Négyfelé vágjuk, kanállal a magját kikaparjuk és egy nagy tálba lereszeljük.
A hagymát megpucoljuk, majd apró darabokra vágjuk és a forró olajban üvegesre pirítjuk, egy kevés ideig hűlni hagyjuk, majd hozzáadjuk a piros paprikát vigyázva, hogy ne égjen meg. Miután szép piros szint váltott hozzáadjuk a lereszelt tököt az apróra vágott kaprot és felöntjük vízzel. Körülbelül 15 percig főzzük, közben kavargatjuk, és végül hozzáadjuk a sót. A tejfölből és a lisztből egy kevés tej hozzáadásával habarást készítünk és belekeverjük a főzelékbe. Gyakori kevergetés mellett még körülbelül 5-10 percig főzzük.
Paraméterek
Reszelő - Daraboló | |
A termék anyag összetétele: | Bükkfa |
Egy késes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*