Tökgyalu fakeretbe fogóval - Edény és Konyhai Segédeszköz Webáruház

Tökgyalu fakeretbe fogóval
Tökgyalu fakeretbe fogóval
kézi tökgyalu, fa tökgyalu, régi tökgyalu
Ár:
5.450 Ft
Cikkszám:
HU112676
Vonalkód:
5999559112676
Gyártó:
Magyar kisiparos
Súly:
0.52 kg
Szélesség:
14 cm
Hosszúság:
46 cm
Magasság:
2 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év

Leírás

Egy Tökgyalu fakeretbe fogóval beszerzése a legjobb választás. Anyagösszetétele: munkafelület fa, vágó szerkezet, vagyis a kése, acél. A káposzta és tökfélék forgácsolására egyaránt alkalmas és célszerű eszköz.

Részletes méretleírás:
- hosszúság fogóval: 46 cm; - fogó nélkül: 35 cm
- szélesség teljes: 14 cm; - munkafelület: 9,5 cm
- magasság belső: 1 cm; - külső: 2 cm
- tömeg: 0,0,485 kg

Tökfőzelék

Hozzávalók:
 2 kg főzőtök
 1 fej hagyma
 1 csokor kapor
 só (ízlés szerint)
 2 evőkanál tejföl
 ecet (ízlés szerint)
 4 evőkanál olaj (olíva az igazi)
 1 teáskanálnyi piros paprika (édes)
 2-3 evőkanál liszt

Elkészítése:
A tököt megmossuk, megpucoljuk. Négyfelé vágjuk, kanállal a magját kikaparjuk és egy nagy tálba lereszeljük.
A hagymát megpucoljuk, majd apró darabokra vágjuk és a forró olajban üvegesre pirítjuk, egy kevés ideig hűlni hagyjuk, majd hozzáadjuk a piros paprikát vigyázva, hogy ne égjen meg. Miután szép piros szint váltott hozzáadjuk a lereszelt tököt az apróra vágott kaprot és felöntjük vízzel. Körülbelül 15 percig főzzük, közben kavargatjuk, és végül hozzáadjuk a sót. A tejfölből és a lisztből egy kevés tej hozzáadásával habarást készítünk és belekeverjük a főzelékbe. Gyakori kevergetés mellett még körülbelül 5-10 percig főzzük.

Paraméterek

Reszelő - Daraboló
A termék anyag összetétele:Bükkfa
Egy késes:Igen
Mosogatógéppel mosható:Nem