- Főoldal
- Termékcsoportok
- Fa konyhai termékek
- Nyeles káposztagyalu három késes 43 cm
Nyeles káposztagyalu három késes 43 cm
Nyeles káposztagyalu három késes 43 cm
káposztagyalu fogóval, káposztavágó, káposztaszeletelő
Ár:
6.450 Ft
Cikkszám:
HU138959
Gyártói cikkszám:
2813
Vonalkód:
5999559138959
Gyártó:
Súly:
62 dkg
Szélesség:
15.50 cm
Hosszúság:
43.50 cm
Magasság:
3 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Nyeles káposztagyalu három késes 43 cm beszerzése a legjobb választás. Munkafelület fa, vágó szerkezete, a penge, acél. A káposztafélék gyalulására, forgácsolására alkalmas eszköz.
Figyelem, a vágó pengék gyárilag nincsenek kiélezve, megélezve azért, hogy csomagolás és szállítás közben ne okozhassanak balesetet. A pengéket csavarral rögzítették, könnyen eltávolíthatóak és élezhetőek. Használatba vétel előtt ajánlott megélezni, és akkor is mikor érezzük, hogy veszített élességéből, nem úgy vág ahogy kellene.
Részletes méretleírás:
- teljes hosszúság: 43,5 cm; - fanyél nélkül: 34 cm
- szélesség belső: 13 cm; - külső: 15,5 cm
- vastagság: - munkalap: 1,5 cm; - vezető sínnel: 3 cm
- kések szám: 3 db
- tömeg: 0,625 kg
Tejfölös - majonézes káposztasaláta
Hozzávalók: (4 adag)
egy fél fej káposzta
2 db sárgarépa
15 dkg sajt (reszelt)
10 evőkanál majonéz
10 evőkanál tejföl
1 teáskanál balzsamecet
1 teáskanál cukor (ízlés szerint)
só ízlés szerint
1 teáskanál bors (őrölt)
Elkészítése:
A káposztát legyaluljuk, besózzuk. Negyed órára félre tesszük.
A sárgarépát zsülienre vágjuk. A sajtot lereszeljük a nagyobb lyukú reszelővel.
A káposztából kicsit kinyomjuk a levet. Hozzákeverjük a sárgarépát, a sajtot.
Végül hozzákeverjük a majonézt, a tejfölt, a balzsamecetet. Rászórjuk a cukrot és a borsót.
Az egészet jól átkeverjük, és lehűtjük.
Figyelem, a vágó pengék gyárilag nincsenek kiélezve, megélezve azért, hogy csomagolás és szállítás közben ne okozhassanak balesetet. A pengéket csavarral rögzítették, könnyen eltávolíthatóak és élezhetőek. Használatba vétel előtt ajánlott megélezni, és akkor is mikor érezzük, hogy veszített élességéből, nem úgy vág ahogy kellene.
Részletes méretleírás:
- teljes hosszúság: 43,5 cm; - fanyél nélkül: 34 cm
- szélesség belső: 13 cm; - külső: 15,5 cm
- vastagság: - munkalap: 1,5 cm; - vezető sínnel: 3 cm
- kések szám: 3 db
- tömeg: 0,625 kg
Tejfölös - majonézes káposztasaláta
Hozzávalók: (4 adag)
egy fél fej káposzta
2 db sárgarépa
15 dkg sajt (reszelt)
10 evőkanál majonéz
10 evőkanál tejföl
1 teáskanál balzsamecet
1 teáskanál cukor (ízlés szerint)
só ízlés szerint
1 teáskanál bors (őrölt)
Elkészítése:
A káposztát legyaluljuk, besózzuk. Negyed órára félre tesszük.
A sárgarépát zsülienre vágjuk. A sajtot lereszeljük a nagyobb lyukú reszelővel.
A káposztából kicsit kinyomjuk a levet. Hozzákeverjük a sárgarépát, a sajtot.
Végül hozzákeverjük a majonézt, a tejfölt, a balzsamecetet. Rászórjuk a cukrot és a borsót.
Az egészet jól átkeverjük, és lehűtjük.
Paraméterek
Gyalu - Szeletelő | |
A termék anyag összetétele: | Bükkfa és rozsdamentes acél |
Három késes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*