- Főoldal
- Termékcsoportok
- Sütőedények
- Kalács és kenyérsütő forma ilag-bevonattal 39 cm
Kalács és kenyérsütő forma ilag-bevonattal 39 cm
Kalács és kenyérsütő forma ilag-bevonattal 39 cm
tapadásmentes kalácssütő, tapadásmentes kenyérsütő
Ár:
3.150 Ft
Cikkszám:
PL699404-AMB
Gyártói cikkszám:
69940
Vonalkód:
5904134699404
Gyártó:
Súly:
26.50 dkg
Ürtartalom:
1.75 l
Szélesség:
12.70 cm
Hosszúság:
39 cm
Magasság:
5.60 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Kalács és kenyér sütőforma ilag-bevonattal anyaga 0,50 mm vastag vaslemez méretre szabva, alakra hajtogatva majd peremezve, kizárva minden nemű forrasztást vagy hegesztést, majd tapadás mentesítő ILAG bevonattal kezelve. Kalács típusú sütemények készítésére kiválóan alkalmas.
Részletes méretleírás:
- hosszúság alsó belső: 32 cm; - külső: 32,5 cm
- hosszúság felső belső: 35 cm; - külső: 39 cm
- szélesség alsó belső: 8,4 cm; - külső: 8,5 cm
- szélesség felső belső: 11 cm; - külső: 12,7 cm
- magasság belső: 5,45 cm; - külső: 5,6 cm
- tömeg: 0,265 kg
- űrtartalom: 1,75 liter
Kakaós kalács
Hozzávalók:
30 dkg liszt
2 evőkanál cukor
csipet só
2 csomag vaníliás cukor
1 citrom reszelt héja
1 csomag szárított élesztő (32 g)
2 evőkanál cukrozatlan kakaó por
1-1,5 dl langyos tej (gyúrás függvénye)
1 bő evőkanál étolaj
1 tojás
a tetejére 1 tojás (a kenéshez)
Elkészítése:
A lisztet elkeverjük a sóval, cukorral, élesztővel, vaníliás cukorral, a citrom reszelt héjával, majd alaposan összegyúrjuk a tojással és annyi tejjel, hogy egy könnyű, lágy tésztát kapjunk, de a kezünkhöz ne ragadjon. A tésztát kétfelé vesszük és az egyik feléhez adunk egy fél evőkanál étolajat, mellyel alaposan átdagasztjuk. A másik feléhez adjuk a kakaóport, belegyúrjuk, majd a másik fél evőkanál olajjal ezt is átdagasztjuk.
A tésztákat letakarva 15 percig pihentetjük. Pihentetés után kb. 35×40 cm téglalappá nyújtjuk. A kakaós lapra ráfektetjük a fehér lapot, és mint a bejglit feltekerjük.
A rudat félbe hajtjuk és összefonjuk. Egy keskeny sütőformát kibélelünk sütőpapírral és a fonatot beletesszük, majd 30-40 percig ismét pihentetjük, majd a tetejét megkenjük a felvert tojással.
Előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük.
Részletes méretleírás:
- hosszúság alsó belső: 32 cm; - külső: 32,5 cm
- hosszúság felső belső: 35 cm; - külső: 39 cm
- szélesség alsó belső: 8,4 cm; - külső: 8,5 cm
- szélesség felső belső: 11 cm; - külső: 12,7 cm
- magasság belső: 5,45 cm; - külső: 5,6 cm
- tömeg: 0,265 kg
- űrtartalom: 1,75 liter
Kakaós kalács
Hozzávalók:
30 dkg liszt
2 evőkanál cukor
csipet só
2 csomag vaníliás cukor
1 citrom reszelt héja
1 csomag szárított élesztő (32 g)
2 evőkanál cukrozatlan kakaó por
1-1,5 dl langyos tej (gyúrás függvénye)
1 bő evőkanál étolaj
1 tojás
a tetejére 1 tojás (a kenéshez)
Elkészítése:
A lisztet elkeverjük a sóval, cukorral, élesztővel, vaníliás cukorral, a citrom reszelt héjával, majd alaposan összegyúrjuk a tojással és annyi tejjel, hogy egy könnyű, lágy tésztát kapjunk, de a kezünkhöz ne ragadjon. A tésztát kétfelé vesszük és az egyik feléhez adunk egy fél evőkanál étolajat, mellyel alaposan átdagasztjuk. A másik feléhez adjuk a kakaóport, belegyúrjuk, majd a másik fél evőkanál olajjal ezt is átdagasztjuk.
A tésztákat letakarva 15 percig pihentetjük. Pihentetés után kb. 35×40 cm téglalappá nyújtjuk. A kakaós lapra ráfektetjük a fehér lapot, és mint a bejglit feltekerjük.
A rudat félbe hajtjuk és összefonjuk. Egy keskeny sütőformát kibélelünk sütőpapírral és a fonatot beletesszük, majd 30-40 percig ismét pihentetjük, majd a tetejét megkenjük a felvert tojással.
Előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük.
Paraméterek
Sütőeszköz | |
A termék anyag összetétele: | ILAG bevonatos sütőlemez |
Magasság belső: | 5.45 cm |
Magasság külső: | 5.60 cm |
Tapadásmentes: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Kemencébe tehető: | Nem |
Sütőbe tehető: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*