- Főoldal
- Termékcsoportok
- Konyhai segédeszközök
- Diótörő mogyorótörő rozsdamentes
Diótörő mogyorótörő rozsdamentes
Diótörő mogyorótörő rozsdamentes
kézi dió és mogyorótörő
Ár:
2.990 Ft
Cikkszám:
PL966100-AMB
Gyártói cikkszám:
96610
Vonalkód:
5904134966100
Gyártó:
Súly:
0.20 kg
Szélesség:
2 cm
Hosszúság:
16 cm
Elérhetőség:
10 db
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a Diótörő mogyorótörő rozsdamentes kínálatunkból saját részére vagy ajándékba családtagjainak, barátainak! Anyaga 18/10 króm-nikkel rozsdamentes nemesacél ergonomikus nyéllel.
Részletes méretleírás:
- hosszúság zárva: 16 cm; - nyitva: 26 cm
- szélesség: 2 cm
- tömeg: 0,125 kg
Dió torta
Hozzávalók:
12,5 dkg búzaliszt
8 dkg cukor
1 tojássárgája
1 csipet só
10 dkg hideg vaj
1 tojás, fél dl tejszín
3 evőkanál rum
1 csipet fahéj
10 dkg durvára vágott dió
liszt a kinyújtáshoz
vaj a formához
Elkészítése:
A lisztet 3 dkg cukorral, a tojássárgájával, a sóval és 8 dkg vajjal összegyúrjuk. A tésztát 12 órára hűvös helyre tesszük.
A sütőt előmelegítjük 220 fokra, a formát kikenjük. A tésztát kinyújtjuk, és kibéleljük vele a formát. A tészta alját megszurkáljuk, sütőpapírral befedjük, és szárított borsóval megszórjuk. A sütőben 12-15 percig elősütjük, ezután eltávolítjuk róla a papírt és a borsót. A maradék cukrot elkeverjük a tojással, és a tejszínnel. A maradék vajat felolvasztjuk és a rummal, a fahéjjal, a dióval a tojásos keverékhez adjuk. Elosztjuk a tésztán, majd 35-40 perc alatt készre sütjük. A formában hagyjuk kihűlni.
Részletes méretleírás:
- hosszúság zárva: 16 cm; - nyitva: 26 cm
- szélesség: 2 cm
- tömeg: 0,125 kg
Dió torta
Hozzávalók:
12,5 dkg búzaliszt
8 dkg cukor
1 tojássárgája
1 csipet só
10 dkg hideg vaj
1 tojás, fél dl tejszín
3 evőkanál rum
1 csipet fahéj
10 dkg durvára vágott dió
liszt a kinyújtáshoz
vaj a formához
Elkészítése:
A lisztet 3 dkg cukorral, a tojássárgájával, a sóval és 8 dkg vajjal összegyúrjuk. A tésztát 12 órára hűvös helyre tesszük.
A sütőt előmelegítjük 220 fokra, a formát kikenjük. A tésztát kinyújtjuk, és kibéleljük vele a formát. A tészta alját megszurkáljuk, sütőpapírral befedjük, és szárított borsóval megszórjuk. A sütőben 12-15 percig elősütjük, ezután eltávolítjuk róla a papírt és a borsót. A maradék cukrot elkeverjük a tojással, és a tejszínnel. A maradék vajat felolvasztjuk és a rummal, a fahéjjal, a dióval a tojásos keverékhez adjuk. Elosztjuk a tésztán, majd 35-40 perc alatt készre sütjük. A formában hagyjuk kihűlni.
Paraméterek
Törő - Préselő | |
A termék anyag összetétele: | Rozsdamentes acél |
Króm-nikkel nemesacél: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*