- Főoldal
- Termékcsoportok
- Sütőedények
- Tapadásmentes kuglóf sütőforma 22 cm
Tapadásmentes kuglóf sütőforma 22 cm
Tapadásmentes kuglóf sütőforma 22 cm
kuglóf forma, kuglófsütő forma
Ár:
3.250 Ft
Cikkszám:
PL699343-AMB
Vonalkód:
5904134699343
Gyártó:
Súly:
28.50 dkg
Ürtartalom:
1.50 l
Magasság:
11.10 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Tapadásmentes kuglóf sütőforma 22 cm beszerzése a legjobb választás. Anyaga fémlemez gránitalapú bevonattal. Minden típusú tűzhely sütőjében nagyon jó hatásfokkal vehető igénybe kivéve a mikrohullámú sütőt.
Figyelem! - Mikrohullámú sütőbe nem használható. Mosogatógépben mosható.
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó: 16 cm; - felső: 20 cm; - kürtő: 5 cm
- magasság: 9 cm; - kürtő: 11,2 cm
- tömeg: 0,285 kg
- űrtartalom: 1.50 liter
- hőálló tartomány: + 350 °C és – 20 °C között
Csokoládés kuglóf
Hozzávalók:
25 dkg liszt
fél csomag sütőport
25 dkg porcukor
1 dl tej
1 dl étkezési olaj (olíva Bertolli)
4 közepes tojás
1 csomag vaníliás cukor
1 tábla Katica torta bevonó (mást ne használjunk, mert lesüllyed) vagy 4 evőkanál kakaó
vaj, liszt a forma előkészítéséhez
Elkészítése:
A sütőt melegítsük 150-160 °C, vagy 3-4 fokozatra. A sütőporos liszthez keverjük hozzá az apró kockákra vágott csokoládét. A tojásokat keverjük el (habverőt használjunk) a cukorral tejjel, olajjal, majd adjuk hozzá a lisztes keveréket. A kivajazott - kilisztezett kuglófformába öntsük bele az elkészített masszát és sütőtől függően 20 percig takarékon, majd közepes fokozatra állítva 35-40 perc alatt süssük készre (közben végezünk tű próbát). Ha kakaóval készítjük akkor a massza 2/3 rakjuk, bele a formába a többibe keverjünk kakaópórt így szép márványos lesz.
Tanácsok:
Azért használjunk Katica bevonót, mert az összes többi csoki lemerül a kuglóf aljába a fajsúlyuk végett és alig lehet kiszedni a formából. Ha kakaósan készítjük, vigyázzunk, nehogy hamarabb kivegyük a sütőből mivel, hogy sötétebb a színe. Feltétlenül készítsük tű próbát.
Figyelem! - Mikrohullámú sütőbe nem használható. Mosogatógépben mosható.
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó: 16 cm; - felső: 20 cm; - kürtő: 5 cm
- magasság: 9 cm; - kürtő: 11,2 cm
- tömeg: 0,285 kg
- űrtartalom: 1.50 liter
- hőálló tartomány: + 350 °C és – 20 °C között
Csokoládés kuglóf
Hozzávalók:
25 dkg liszt
fél csomag sütőport
25 dkg porcukor
1 dl tej
1 dl étkezési olaj (olíva Bertolli)
4 közepes tojás
1 csomag vaníliás cukor
1 tábla Katica torta bevonó (mást ne használjunk, mert lesüllyed) vagy 4 evőkanál kakaó
vaj, liszt a forma előkészítéséhez
Elkészítése:
A sütőt melegítsük 150-160 °C, vagy 3-4 fokozatra. A sütőporos liszthez keverjük hozzá az apró kockákra vágott csokoládét. A tojásokat keverjük el (habverőt használjunk) a cukorral tejjel, olajjal, majd adjuk hozzá a lisztes keveréket. A kivajazott - kilisztezett kuglófformába öntsük bele az elkészített masszát és sütőtől függően 20 percig takarékon, majd közepes fokozatra állítva 35-40 perc alatt süssük készre (közben végezünk tű próbát). Ha kakaóval készítjük akkor a massza 2/3 rakjuk, bele a formába a többibe keverjünk kakaópórt így szép márványos lesz.
Tanácsok:
Azért használjunk Katica bevonót, mert az összes többi csoki lemerül a kuglóf aljába a fajsúlyuk végett és alig lehet kiszedni a formából. Ha kakaósan készítjük, vigyázzunk, nehogy hamarabb kivegyük a sütőből mivel, hogy sötétebb a színe. Feltétlenül készítsük tű próbát.
Paraméterek
Sütőeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Bevonatos sütőlemez |
Átmérő alsó: | 16.00 cm |
Átmérő felső: | 20.00 cm |
Gránitbevonatos: | Igen |
Tapadásmentes: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*