- Főoldal
- Termékcsoportok
- Árengedményes termékek
- Zománcozott szeletsütő 40 cm
Zománcozott szeletsütő 40 cm
Zománcozott szeletsütő 40 cm
zománcozott füles edény, nagy szeletsütő
Ár:
5.990 Ft
Cikkszám:
HU110122-TFA
Vonalkód:
5999559110122
Gyártó:
Súly:
1.20 kg
Ürtartalom:
6.80 l
Magasság:
6 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Zománcozott szeletsütő 40 cm beszerzése a legjobb választás. Anyaga 1 mm vastag vaslemez méretre szabva, alakra préselve kizárva minden nemű illesztést forrasztást vagy hegesztést. Füleit utólag hegesztéssel rögzítik, majd zománcozzák, a már eredeti alakját elnyert sütőedényt. Gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós, vagyis gerjesztéses, halogén és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt használható. Mikrohullámú sütő kivételével minden tűzhely sütőjében, és kemencében is használható. Mosogatógéppel tisztítható.
Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó: 36 cm; - felső: 42 cm; - fülekkel: 53 cm
- magasság belső: 5,5 cm; - külső: 6 cm
- tömeg: 1,20 kg
- űrtartalom: 6,80 liter
Olaszos tojásrántotta
Hozzávalók:
20-30 db tojás
10 kiskanál olasz fűszerkeverék
só ízlés szerint
olíva olaj
ízlés szerint bors
Elkészítése:
Egy tálban a feltört tojásokat sózzuk, borsozzuk ízlés szerint majd egy villával felverjük jó habosra. A szeletsütőbe olíva olajt öntünk, felforraljuk vigyázva, hogy az olaj ne égjen meg majd beleöntjük a habosra felvert tojást és közepes lángon fedő alatt kb. 3 percig sütjük. Paradicsommal és pirítós kenyérrel tálaljuk.
Natúrszelet
Hozzávalók:
10 szelet borda vagy felsál/fő
kevés liszt
olaj vagy vaj
só
bors
Elkészítése:
A hússzeleteket besózzuk és 10 percig állni hagyjuk. Sütés előtt felitatjuk róla a nedvességet, majd kevés olajon vagy vajon hirtelen lángon pirosra sütjük mindkét oldalát. Sütés előtt lisztbe is márthatjuk.
Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó: 36 cm; - felső: 42 cm; - fülekkel: 53 cm
- magasság belső: 5,5 cm; - külső: 6 cm
- tömeg: 1,20 kg
- űrtartalom: 6,80 liter
Olaszos tojásrántotta
Hozzávalók:
20-30 db tojás
10 kiskanál olasz fűszerkeverék
só ízlés szerint
olíva olaj
ízlés szerint bors
Elkészítése:
Egy tálban a feltört tojásokat sózzuk, borsozzuk ízlés szerint majd egy villával felverjük jó habosra. A szeletsütőbe olíva olajt öntünk, felforraljuk vigyázva, hogy az olaj ne égjen meg majd beleöntjük a habosra felvert tojást és közepes lángon fedő alatt kb. 3 percig sütjük. Paradicsommal és pirítós kenyérrel tálaljuk.
Natúrszelet
Hozzávalók:
10 szelet borda vagy felsál/fő
kevés liszt
olaj vagy vaj
só
bors
Elkészítése:
A hússzeleteket besózzuk és 10 percig állni hagyjuk. Sütés előtt felitatjuk róla a nedvességet, majd kevés olajon vagy vajon hirtelen lángon pirosra sütjük mindkét oldalát. Sütés előtt lisztbe is márthatjuk.
Paraméterek
Szeletsütő | |
A termék anyag összetétele: | Zománcozott acéllemez |
Átmérő alsó: | 36.00 cm |
Átmérő felső: | 42.00 cm |
Zománcozott: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Szín: | Mákos |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*