Zománcozott szeletsütő 20 cm

Zománcozott szeletsütő 20 cm
Zománcozott szeletsütő 20 cm
Zománcozott szeletsütő 20 cm
Zománcozott szeletsütő 20 cm
Zománcozott szeletsütő 20 cm
Zománcozott szeletsütő 20 cm
mákos szeletsütő, szürke szeletsütő
Ár:
2.650 Ft
Cikkszám:
HU110085-TFA-2
Vonalkód:
5999559110085
Súly:
26 dkg
Ürtartalom:
1 l
Magasság:
4 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Egy Zománcozott szeletsütő 20 cm beszerzése a legjobb választás. Anyaga 1 mm vastag vaslemez méretre szabva, alakra préselve kizárva minden nemű illesztést forrasztást vagy hegesztést. A füleit utólag hegesztéssel rögzítik, majd duplán zománcozzák, a már eredeti alakját elnyert terméket. Gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós, halogén és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt használható. Mikrohullámú sütő kivételével minden tűzhely sütőjében, és kemencében is használható. Mosogatógéppel tisztítható.
Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve!

Részletes méretleírás:
- átmérő alsó: 16,5 cm; - felső: 20 cm
- átmérő fülekkel: 25 cm
- magasság: 4 cm
- tömeg: 0,260 kg
- űrtartalom: 1 liter

Pácolt fokhagymás flekken
 
Hozzávalók:
 8 szelet strucc filé (kb. 1,2 kg)
 4 fej lila-hagyma
 4 fej vöröshagyma
 3 fej fokhagyma
 32 db gyöngyhagyma
 25 dkg cukkini
 1 dl olaj
 flekken fűszerkeverék

A páchoz:
 2 evőkanál mustár
 3 gerezd reszelt fokhagyma
 1 evőkanál erős paprika krém
 1 dl olaj

A köret (4 személyre!):
 8 közepes, héjában főtt burgonya

A hús előkészítése:
A húst leöblítjük, leszárogatjuk. A pác alapanyagait összekeverjük és megkenjük vele a hússzeleteket, majd letakarva hűtőben 1-2 napig érleljük.

Elkészítése:
Megtisztítjuk a hagymákat, a lila- és a vöröshagymákat cikkekre vágjuk, a fokhagymákat forró vízben 4-5 percig főzzük, majd leszűrjük. Cukkinit megmossuk, fél cm vastag karikákra vágjuk. Kevés olajt felforrósítunk, a cikkekre vágott hagymákat és a gyöngyhagymákat 4 percig pirítjuk benne, majd beletesszük a cukkinit és a forrázott fokhagymákat. Sózzuk, és a cukkini puhulásáig pároljuk a keveréket. A hússzeleteket megszórjuk a fűszerkeverékkel, és a maradék, forró olajban megsütjük. A visszamaradt zsiradékon átforgatjuk a megtisztított, darabokra vágott főtt burgonyát, sózzuk és kiszedjük. A serpenyőbe öntünk 1-1,5 dl vizet, hogy a sok finom pörzsanyag ne vesszen kárba, felforraljuk. Amikor felforrt, ráöntjük a hagymákra, és a burgonyával együtt a hús mellé tálaljuk.
Szeletsütő
A termék anyag összetétele:Zománcozott acéllemez
Átmérő alsó:15.50 cm
Átmérő felső:20.00 cm
Zománcozott:Igen
Mikrohullámú sütőbe tehető :Nem
Mosogatógéppel mosható:Igen
Szín:Mákos

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek