- Főoldal
- Termékcsoportok
- Fa konyhai termékek
- Káposztagyalu és tökgyalu 2 az 1-be
Káposztagyalu és tökgyalu 2 az 1-be
Káposztagyalu és tökgyalu 2 az 1-be
kerékrépagyalu, univerzális gyalu
Ár:
5.990 Ft
Cikkszám:
HU112270
Vonalkód:
5999559112270
Gyártó:
Súly:
55 dkg
Szélesség:
13.80 cm
Hosszúság:
45 cm
Magasság:
2 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Káposztagyalu és tökgyalu 2 az 1-be beszerzése a legjobb választás. Anyag összetétel: - munkafelület fa, vágó szerkezetei, az-az a kései acélkések. A káposzta és tökfélék forgácsolására egyaránt alkalmas és célszerű eszköz.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 45 cm
- szélesség: 13,5 cm; - munkafelület: 9,5 cm
- magasság belső: 1 cm; - külső: 2 cm
- tömeg: 0,550 kg
Tökfőzelék
Hozzávalók:
2 kg főzőtök
1 fej hagyma
1 csokor kapor
só (ízlés szerint)
2 evőkanál tejföl
ecet (ízlés szerint)
4 evőkanál olaj (olíva az igazi)
1 teáskanálnyi piros paprika (édes)
2-3 evőkanál liszt
Elkészítése:
A tököt megmossuk, megpucoljuk. Négyfelé vágjuk, kanállal a magját kikaparjuk és egy nagy tálba lereszeljük.
A hagymát megpucoljuk, majd apró darabokra vágjuk és a forró olajban üvegesre pirítjuk, egy kevés ideig hűlni hagyjuk, majd hozzáadjuk a piros paprikát vigyázva, hogy ne égjen meg. Miután szép piros szint váltott hozzáadjuk a lereszelt tököt az apróra vágott kaprot és felöntjük vízzel. Körülbelül 15 percig főzzük, közben kavargatjuk, és végül hozzáadjuk a sót. A tejfölből és a lisztből egy kevés tej hozzáadásával habarást készítünk és belekeverjük a főzelékbe. Gyakori kevergetés mellett még körülbelül 5-10 percig főzzük.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 45 cm
- szélesség: 13,5 cm; - munkafelület: 9,5 cm
- magasság belső: 1 cm; - külső: 2 cm
- tömeg: 0,550 kg
Tökfőzelék
Hozzávalók:
2 kg főzőtök
1 fej hagyma
1 csokor kapor
só (ízlés szerint)
2 evőkanál tejföl
ecet (ízlés szerint)
4 evőkanál olaj (olíva az igazi)
1 teáskanálnyi piros paprika (édes)
2-3 evőkanál liszt
Elkészítése:
A tököt megmossuk, megpucoljuk. Négyfelé vágjuk, kanállal a magját kikaparjuk és egy nagy tálba lereszeljük.
A hagymát megpucoljuk, majd apró darabokra vágjuk és a forró olajban üvegesre pirítjuk, egy kevés ideig hűlni hagyjuk, majd hozzáadjuk a piros paprikát vigyázva, hogy ne égjen meg. Miután szép piros szint váltott hozzáadjuk a lereszelt tököt az apróra vágott kaprot és felöntjük vízzel. Körülbelül 15 percig főzzük, közben kavargatjuk, és végül hozzáadjuk a sót. A tejfölből és a lisztből egy kevés tej hozzáadásával habarást készítünk és belekeverjük a főzelékbe. Gyakori kevergetés mellett még körülbelül 5-10 percig főzzük.
Paraméterek
Vágóeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Bükkfa és acélpenge |
Egy késes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*