Fa gyúrótábla 40×30 cm

Bükkfa gyúrótábla, nyújtódeszka 40×30×2 cm-es, ütközők nélkül, tömege 1,46 kg
Bükkfa gyúrótábla, nyújtódeszka 40×30×2 cm-es, ütközők nélkül, tömege 1,46 kg
Fa gyúrótábla 40×30 cm
Fa gyúrótábla 40×30 cm
Fa gyúrótábla 40×30 cm
gyúródeszka, lapító, nyújtódeszka, fa gyúrólap
Ár:
6.990 Ft
Cikkszám:
HU040030-KOC
Súly:
1.46 kg
Szélesség:
29.50 cm
Hosszúság:
39.60 cm
Magasság:
2 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:

A Fa gyúrótábla 40×30 cm több célt szolgáló és feladatot ellátó hasznos konyhai eszköz. A süteménykészítés, tésztakészítés során használunk. Nincs ütközővel felszerelve, anyaga bükkfa. Húst, csontot, zöldséget ne daraboljunk, nem darabolásra van kialakítva. Magyar kisiparos által kézzel és géppel megmunkált egyedi darab, ezért két azonos formátumú termék között minimális, az-az csekély méretkülönbség előfordulhat.
Figyelem: - A feltüntetett szélességi, hosszúság, magassági (vastagság) méretek 5-20 milliméterrel eltérhetnek táblánként egymástól negatív vagy pozitív irányba, ami a tömeget is befolyásolja. Ennek oka a gazdaságos anyagkihasználásból adódik.
 
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 39,60 cm
- szélesség: 29,50 cm
- magasság (vastagság): 2 cm;
- tömeg: 1,465 kg
 
Mézeskalács

Hozzávalók:
 76 dkg lisztet
 34 dkg porcukrot
 2 púpos kiskanál szódabikarbónát
 1 zacskó mézeskalács fűszerkeveréket (de lehet őrölt fahéjjal 10 szem porrá tört szegfűszeggel is helyettesíteni, bár szerintem fűszerkeverékkel az igazi).
 5 dkg margarint
 4 egész tojást
 4 evőkanál méz

Elkészítése:
Az egészet jól összedolgozzuk. A tésztát kis pihentetés után kb. 3 mm vastagra nyújtjuk. A süteményeket kiszúró formákkal szaggatjuk ki. Megkenjük felvert tojással, kizsírozott és lisztezett tepsiben, közepesen meleg sütőben világos barnára sütjük. A díszítéshez használt diót, mandulát, mogyorót, mazsolát sütés előtt rátehetjük a tésztára, a drazsé és cukorféleségek cukormázzal történő felragasztását, illetve cukormázas díszítést a sütés után végezzük el.
Cukormáz: 1 tojás fehérjét verjünk fel nagyon keményre, tegyünk hozzá kb. 12-15 dkg porcukrot és igen jól keverjük ki. (Legalább 20-30 percig kell keverni!) Ha elkészült, elképzelhető, hogy 1 napig még kicsit kemény, de ha nem spóroltuk ki belőle a szódabikarbónát, másnapra a levegő páratartalmánál fogva biztos, hogy meg fog puhulni.

Fatermék
A termék anyag összetétele:Bükkfa
Mosogatógéppel mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek