Nyeles sonkaalakú vágódeszka 35×18 cm

Alacsony oldalú bükkfából készült a tálalásnál, darabolásnál használható sonkaalakú nyeles eszköz.
Alacsony oldalú bükkfából készült a tálalásnál, darabolásnál használható sonkaalakú nyeles eszköz.
Alacsony oldalú bükkfából készült a tálalásnál, darabolásnál használható sonkaalakú nyeles eszköz.
Alacsony oldalú bükkfából készült a tálalásnál, darabolásnál használható sonkaalakú nyeles eszköz.
Alacsony oldalú bükkfából készült a tálalásnál, darabolásnál használható sonkaalakú nyeles eszköz.
Nyeles sonkaalakú vágódeszka 35×18 cm
fa vágódeszka, konyhai vágódeszka, tálaló vágódeszka
Ár:
7.450 Ft
Cikkszám:
HU210848-GYL
Súly:
77.50 dkg
Szélesség:
18.50 cm
Hosszúság:
35.50 cm
Magasság:
2.20 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:

Vásároljon a Nyeles sonkaalakú vágódeszka 35×18 cm kínálatunkból! Feladata, hogy minden szempontból megfeleljen a zöldségek, gyümölcsök, húsok rajta történő darabolásának. Anyaga első osztályú szárított bükkfa. Magyar kisiparos által kézzel és géppel megmunkált egyedi darab, ezért két azonos formátumú termék között minimális, az-az csekély méretkülönbség előfordulhat. Minden használat után forró szódabikarbónás vízzel mossuk el, ha szükséges kefével tisztítsuk meg, majd ezután felfüggesztett állapotban szárítsuk meg. Félévente egyszeri ápolást igényel, étolajas ruhával vékonyan át kell kenni, így megóvjuk a kiszáradástól és attól, hogy elrepedjen. Figyelem, mosogatógépbe nem rakható!

Részletes méretleírás:
- hosszúság nyéllel: 35,50 cm; - nyél nélküli hasznos felület: 24 cm
- szélesség: 15-18,50 cm között
- magasság (vastagság): 2,20 cm
- tömeg: 0,775 kg

Székelyföldi kolbász recept

Hozzávalók:
 10 kg. disznóhús
 3 kg. nyers szalonna
 só, bors, fokhagyma, ízlés szerint
 minimális mennyiségű paprika (vagy egyáltalán nem is teszünk)

Elkészítése:
A húst ledaráljuk, a fokhagymát összetörjük és a fűszerekkel együtt összedagasztjuk. Ha kész a keverék, akkor vékony disznóbélbe töltjük. Rúdra tesszük a kolbászokat a szikkadás miatt. Másnap elvisszük füstölni, hideg füstre tesszük. Egy nap füst elég. A paprika hiánya a sütés miatt van. Bármikor, füstölve is süthető, mert a paprika nem lesz keserű benne.

Fatermék
A termék anyag összetétele:Bükkfa
Mosogatógéppel mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek