- Főoldal
- Termékcsoportok
- Hentes bárd - Húsbárd
- Kézi csontfűrész 45 cm-es fűrészlappal
Kézi csontfűrész 45 cm-es fűrészlappal
Kézi csontfűrész 45 cm-es fűrészlappal
csontvágófűrész, csontfűrészlap
Ár:
5.990 Ft
Cikkszám:
HU145193
Gyártói cikkszám:
1148
Vonalkód:
5999559145193
Gyártó:
Súly:
70 dkg
Hosszúság:
48 cm
Magasság:
16 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Kézi csontfűrész 45 cm-es fűrészlappal beszerzése a legjobb választás. Csontok, csontos húsok szilánkmentes darabolására alkalmas, apró fogakkal rendelkező fűrészelő eszköz. Anyaga vas fémváz, kék színű kalapácsfestékkel kezelve, bakelit a markolat és fogazott acél a fűrészlap.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - fűrészlap: 45 cm; - ebből hasznos: 40 cm
- hosszúság: - fűrész alsó része: 48 cm; - felső része: 36 cm
- hosszúság: - fűrész+markolat: 60 cm
- szélesség: - fémváz (vastagsága): 0,05 cm (5 mm)
- magasság markolatnál: 16 cm; - fűrész elejétől markolatig: 12,5 - 14 cm
- tömeg: - 0,70 kg
Kocsonya elkészítési módja
Hozzávalók:
2 kg (sertésköröm, farok rész, fejrész, orr, sertésfül, csülök, bőrök)
0,50 kg sovány sertéscomb
2-3 fej hagyma
6-8 gerezd fokhagyma
1 szál sárgarépa
1 szál petrezselyem gyökér
1 evőkanál egész bors
só ízlés, szerint
paprika, ízlés szerint
Elkészítése:
Egy nagy fazékban odatesszük a megtisztított húsféléket, a zöldségekkel, a sóval és a fűszerekkel együtt és annyi hideg vizet töltünk rá, amíg tejesen ellepi egy jó ujjnyi magasan (adagonként körülbelül 4,5 dl). Kis lángon, hogy ne zubogjon, lassan puhára főzzük (3-4 óra). Kanállal kiveszünk egy kevés lét, és ha ujjunkat belemártva "ragacsos", akkor biztos, hogy zselatin használata nélkül is meg fog dermedni. A főtt húst kivesszük (kicsontozzuk) és mélytányérokba egyenlően szétosztjuk.
A levet lezsírozva rászűrjük a húsokra, és hideg helyre tesszük dermedni. Tetejét ízlés szerint megszórhatjuk piros paprikával, őrölt borssal, vagy kevés citromlét csepegtethetünk rá, illetve citromkarikával, petrezselyem zölddel díszíthetjük.
Pacalpörkölt sertés körömmel
Hozzávalók:
2 kg pacal
1 nagyobb sertésköröm
50 dkg hagyma
majoránna, szurokfű, Borsika fú, bors, só, pirospaprika
1 dl olaj.
Elkészítése:
A pacalt és a körmöt alaposan megtisztítjuk, a pacalt csíkokra, a körmöt három darabra vágjuk. A hagymát üvegesre megpirítjuk, majd pirospaprikával megszórjuk és öntünk rá egy kis vizet, hogy a paprika nehogy leégjen. Ekkor beletesszük a csíkokra vágott pacalt, és a darabokra vágott körmöt. Majd annyi vizet öntünk, rá amennyi két-háromujjnyival ellepi. És lassú tűzön, időnként megkeverve körülbelül két órát főzzük. Amikor már majdnem megfőtt megfűszerezzük, sóval, majoránnával, szurokfűvel, Borsika fűvel és borssal. A körmöt, ha már megfőtt kivesszük, vigyázva rá nehogy szétfőjön. Főtt burgonyával, vagy petrezselymes burgonyával tálaljuk.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - fűrészlap: 45 cm; - ebből hasznos: 40 cm
- hosszúság: - fűrész alsó része: 48 cm; - felső része: 36 cm
- hosszúság: - fűrész+markolat: 60 cm
- szélesség: - fémváz (vastagsága): 0,05 cm (5 mm)
- magasság markolatnál: 16 cm; - fűrész elejétől markolatig: 12,5 - 14 cm
- tömeg: - 0,70 kg
Kocsonya elkészítési módja
Hozzávalók:
2 kg (sertésköröm, farok rész, fejrész, orr, sertésfül, csülök, bőrök)
0,50 kg sovány sertéscomb
2-3 fej hagyma
6-8 gerezd fokhagyma
1 szál sárgarépa
1 szál petrezselyem gyökér
1 evőkanál egész bors
só ízlés, szerint
paprika, ízlés szerint
Elkészítése:
Egy nagy fazékban odatesszük a megtisztított húsféléket, a zöldségekkel, a sóval és a fűszerekkel együtt és annyi hideg vizet töltünk rá, amíg tejesen ellepi egy jó ujjnyi magasan (adagonként körülbelül 4,5 dl). Kis lángon, hogy ne zubogjon, lassan puhára főzzük (3-4 óra). Kanállal kiveszünk egy kevés lét, és ha ujjunkat belemártva "ragacsos", akkor biztos, hogy zselatin használata nélkül is meg fog dermedni. A főtt húst kivesszük (kicsontozzuk) és mélytányérokba egyenlően szétosztjuk.
A levet lezsírozva rászűrjük a húsokra, és hideg helyre tesszük dermedni. Tetejét ízlés szerint megszórhatjuk piros paprikával, őrölt borssal, vagy kevés citromlét csepegtethetünk rá, illetve citromkarikával, petrezselyem zölddel díszíthetjük.
Pacalpörkölt sertés körömmel
Hozzávalók:
2 kg pacal
1 nagyobb sertésköröm
50 dkg hagyma
majoránna, szurokfű, Borsika fú, bors, só, pirospaprika
1 dl olaj.
Elkészítése:
A pacalt és a körmöt alaposan megtisztítjuk, a pacalt csíkokra, a körmöt három darabra vágjuk. A hagymát üvegesre megpirítjuk, majd pirospaprikával megszórjuk és öntünk rá egy kis vizet, hogy a paprika nehogy leégjen. Ekkor beletesszük a csíkokra vágott pacalt, és a darabokra vágott körmöt. Majd annyi vizet öntünk, rá amennyi két-háromujjnyival ellepi. És lassú tűzön, időnként megkeverve körülbelül két órát főzzük. Amikor már majdnem megfőtt megfűszerezzük, sóval, majoránnával, szurokfűvel, Borsika fűvel és borssal. A körmöt, ha már megfőtt kivesszük, vigyázva rá nehogy szétfőjön. Főtt burgonyával, vagy petrezselymes burgonyával tálaljuk.
Paraméterek
Vágóeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Edzett acél |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*