- Főoldal
- Termékcsoportok
- Hentes bárd - Húsbárd
- Csontfűrészlap 45 cm-es
Csontfűrészlap 45 cm-es
Csontfűrészlap 45 cm-es
csontfűrész cserelap, csontvágólap, Cseh csontfűrészlap, csontfűrész fűrészlap
Ár:
2.450 Ft
Cikkszám:
CZ410961
Vonalkód:
8595149410961
Gyártó:
Súly:
40 g
Hosszúság:
45 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
14 napos elállási jog
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a Csontfűrészlap 45 cm-es kínálatunkból! Elengedhetetlen tartozéka a csontfűrésznek.
Figyelem! - A fűrészkeret nem tartozék, nem tárózik a csontfűrészlap árába. A fűrészkeret csak szemléltető.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 45 cm; - ebből hasznos: 40 cm
- szélesség: 2 cm
- vastagság: 0,55 mm
- tömeg: 0,040 kg
Kocsonya elkészítési módja
Hozzávalók:
2 kg (sertésköröm, farok rész, fejrész, orr, sertésfül, csülök, bőrök)
0,50 kg sovány sertéscomb
2-3 fej hagyma
6-8 gerezd fokhagyma
1 szál sárgarépa
1 szál petrezselyem gyökér
1 evőkanál egész bors
só ízlés, szerint
paprika, ízlés szerint
Elkészítése:
Egy nagy fazékban odatesszük a megtisztított húsféléket, a zöldségekkel, a sóval és a fűszerekkel együtt és annyi hideg vizet töltünk rá, amíg tejesen ellepi egy jó ujjnyi magasan (adagonként körülbelül 4,5 dl). Kis lángon, hogy ne zubogjon, lassan puhára főzzük (3-4 óra). Kanállal kiveszünk egy kevés lét, és ha ujjunkat belemártva "ragacsos", akkor biztos, hogy zselatin használata nélkül is meg fog dermedni. A főtt húst kivesszük (kicsontozzuk) és mélytányérokba egyenlően szétosztjuk. A levet lezsírozva rászűrjük a húsokra, és hideg helyre tesszük dermedni. Tetejét ízlés szerint megszórhatjuk piros paprikával, őrölt borssal, vagy kevés citromlét csepegtethetünk rá, illetve citromkarikával, petrezselyem zölddel díszíthetjük.
Figyelem! - A fűrészkeret nem tartozék, nem tárózik a csontfűrészlap árába. A fűrészkeret csak szemléltető.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 45 cm; - ebből hasznos: 40 cm
- szélesség: 2 cm
- vastagság: 0,55 mm
- tömeg: 0,040 kg
Kocsonya elkészítési módja
Hozzávalók:
2 kg (sertésköröm, farok rész, fejrész, orr, sertésfül, csülök, bőrök)
0,50 kg sovány sertéscomb
2-3 fej hagyma
6-8 gerezd fokhagyma
1 szál sárgarépa
1 szál petrezselyem gyökér
1 evőkanál egész bors
só ízlés, szerint
paprika, ízlés szerint
Elkészítése:
Egy nagy fazékban odatesszük a megtisztított húsféléket, a zöldségekkel, a sóval és a fűszerekkel együtt és annyi hideg vizet töltünk rá, amíg tejesen ellepi egy jó ujjnyi magasan (adagonként körülbelül 4,5 dl). Kis lángon, hogy ne zubogjon, lassan puhára főzzük (3-4 óra). Kanállal kiveszünk egy kevés lét, és ha ujjunkat belemártva "ragacsos", akkor biztos, hogy zselatin használata nélkül is meg fog dermedni. A főtt húst kivesszük (kicsontozzuk) és mélytányérokba egyenlően szétosztjuk. A levet lezsírozva rászűrjük a húsokra, és hideg helyre tesszük dermedni. Tetejét ízlés szerint megszórhatjuk piros paprikával, őrölt borssal, vagy kevés citromlét csepegtethetünk rá, illetve citromkarikával, petrezselyem zölddel díszíthetjük.
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*