Tortaszeletelő kés

Termékcsoport leírás

Tortaszeletelő kés
A tortaszeletelő kés mindennapi használati eszköz a sütemény és a torta felszeletelésére. Alapanyaga szinte minden esetben acél. A markolat elkészítéséhez használt anyagok listája sokkal bővebb. A leggyakoribb, és legegyszerűbb választás a műanyag, míg más kések egyetlen fémdarabból vannak megmunkálva. A hagyományos tortavágó késeken gyakran találunk fa-, agancs-, vagy csontmarkolatot. A torta szeletelésénél és tálalásánál nélkülözhetetlen vágó segédeszközök. Használatával megkönnyítjük a torta, a sütemény felszolgálását.

Termék lista

Fiskars kenyérvágó kés 35 cm
Cikkszám:1057538

A Fiskars kenyérvágó kés 35 cm, szeletelésre kialakított vágóeszköz. Segítségével könnyen szeletelhetjük a kenyeret, kalácsot, veknit, bagettet, péksütemények.

7.990 Ft
(0 értékelés)
Kenyérvágó és tortaszeletelő kés 40 cm
Cikkszám:BR053588-TRM

A Kenyérvágó és tortaszeletelő kés 40 cm a kenyerek, torták felvágása kialakított vágókés. Nagy méretű vékony recés önélezős pengéjű kés. Anyaga edzett acél.

7.250 Ft
(0 értékelés)
Tortalapát és tortaszeletelő kés szett
Cikkszám:PL838704

A Tortalapát és tortaszeletelő kés szett, egy használati eszköz melyeknek alkalmazási területe a vágás és adagolás. Használatával megkönnyítjük a tálalást.

6.850 Ft
(0 értékelés)
Tortaszeletelő kés 40 cm
Cikkszám:BR053588

A tortaszeletelő kés 40 cm, nagyméretű vékony recés önélezős pengéjű kés. A torták és sütemények felvágása céljára kialakított vágókés. Anyaga edzett acél.

7.250 Ft
(0 értékelés)
1 - 4 / 4 termék

Termékcsoportok